Η InTTrust, Platinum Partner της IBM, στο πλαίσιο των εξελίξεων που έχουν προκύψει στο digital transformation των επιχειρήσεων λόγω του COVID-19, προσφέρει λύσεις με στόχο την κάλυψη των επιχειρήσεων στη χρήση τεχνολογιών cloud.

“Με τις εξελίξεις οι επιχειρήσεις χρειάζεται να είναι έξυπνες στο τρόπο λειτουργίας, ανθεκτικές στις αλλαγές και ευέλικτες στην παραγωγή τους” παρατήρησε στην πρόσφατη παρουσίασή της στο  ψηφιακό συνέδριο Cloud Conference, η κα. Φάννυ Κοφινά, Senior Solutions Architect της InTTrust με αξιόλογη εμπειρία υλοποίησης έργων πληροφορικής στην αγορά και τόνισε «Όλες οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη τις υπηρεσίες cloud και τη χρήση public clouds, ενώ παρατηρείται ενσωμάτωση του artificial intelligence σε μεγάλη κλίμακα και διαφαίνεται έντονη η ανάγκη για την συνύπαρξη public και private cloud για τη βέλτιστη απόδοση στις εσωτερικές και εξωτερικές λειτουργίες της εταιρίας”.

Στην παρουσίασή της, “Legacy Modernization with Hybrid MultiCloud”, η Φάννυ Κοφινά παρουσίασε το λόγο για τον οποίο η Hybrid MultiCloud δομή είναι η future-ready στρατηγική που προσφέρει πρακτικά απεριόριστες δυνατότητες στις επιχειρήσεις, βελτιώνοντας τις εγχώριες λειτουργίες κι εξασφαλίζοντας interoperability με πελάτες και συνεργάτες.

Η προστιθέμενη αξία των IBM Cloud Paks, AI-powered containerized λογισμικό ανεπτυγμένο σε RedHat OpenShift, είναι οι δυνατότητες που προσφέρουν για απλούστερη, ασφαλέστερη και ευέλικτη μετάβαση τόσο σε hybrid cloud όσο και σε multicloud περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο:  http://www.inttrust.gr/hybrid-multicloud/

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία στο www.inttrust.gr