Η Odyssey Cybersecurity ανακοίνωσε την διάθεση του βραβευμένου ClearSkies™ SaaS NG SIEM στο Microsoft Azure Marketplace.

Οι πελάτες του Azure  μπορούν να εγκαταστήσουν μέσα σε λίγα  λεπτά το ClearSkies™ SaaS NG SIEM στην δική τους υποδομή cloud ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Με το ClearSkies™ SaaS NG SIEM, οι πελάτες του Azure, μπορούν να βελτιώσουν άμεσα και αποτελεσματικά τον εντοπισμό και την άμεση ανταπόκριση κυβερνο-απειλών. Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη μεθοδολογία διαχείρισης εγκληματολογικών αποδεικτικών στοιχείων ώστε να μπορούν  να θέσουν σε τροχιά μια απλοποιημένη διαδικασία διαχείρισης συμμόρφωσης με νομικά και κανονιστικά πλαίσια.

Το ClearSkies™ SaaS NG SIEM στο Microsoft Azure χρησιμοποιεί το μοντέλο παράδοσης Bring-Your-Own-License (BYOL), το οποίο προσθέτει στα υφιστάμενα μοντέλα αδειοδότησης της Odyssey, που περιλαμβάνουν cloud, white-box, hybrid και managed security services.

Με τη  διάθεση της ναυαρχίδας των προϊόντων της στο Microsoft Azure, η Odyssey Cybersecurity δεσμεύεται  να προσφέρει την  πρωτοποριακή υπηρεσία SaaS NG SIEM, ώστε  να καλύπτει όλες τις ανάγκες κυβερνο-ασφάλειας και συμμόρφωσης των οργανισμών ανεξαρτήτου μεγέθους, πολυπλοκότητας ή τομέα δραστηριοτήτων.