Η Trend Micro, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ανακηρύχθηκε επίσημος συνεργάτης της ομάδας Formula E της  NEOM McLaren. Η πολυετής συνεργασία συμβαδίζει με την κουλτούρα καινοτομίας των δύο brand, επικεντρώνεται στην ταχύτητα και την εξέλιξη και δεσμεύεται να παρέχει ασφάλεια σε σύνθετα και δυναμικά περιβάλλοντα, είτε αυτά αφορούν ένα ηλεκτρικό όχημα είτε έναν παγκόσμιο οργανισμό.

“Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω  την Trend Micro στην ομάδα μας. Καθώς ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Με την Trend Micro θα μελετήσουμε τρόπους συνεργασίας και ασφαλούς διατήρησης των δραστηριοτήτων μας. Είμαστε δύο εταιρείες με σημαντική συνέργεια, και ανυπομονώ για τη συνέχισή της”, δήλωσε ο Ian James, Διευθύνων Σύμβουλος της NEOM McLaren Electric Racing & Team Principal και NEOM McLaren Formula E Team.

Οι πίστες αγώνων είναι μερικά από τα πιο εξελιγμένα περιβάλλοντα στον παγκόσμιο αθλητισμό, ωστόσο εκτίθενται σε επιχειρηματικούς κινδύνους που δημιουργούνται από κυβερνοαπειλές. Η ορατότητα των δεδομένων σε όλο το οικοσύστημα και η ικανότητα γρήγορης κατανόησης και χρήσης τους είναι κρίσιμης σημασίας σε οποιοδήποτε περιβάλλον, και ειδικά σε εκείνα με αυστηρές και ευαίσθητες στο χρόνο λειτουργίες, όπως οι αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

“Η καινοτομία, η ταχύτητα και η βιωσιμότητα βρίσκονται στον πυρήνα της ομάδας Formula E και της Trend Micro”, δήλωσε ο Dhanya Thakkar, Senior Vice President παγκόσμιου μάρκετινγκ και πωλήσεων της Trend Micro. “Η ομάδα NEOM McLaren Formula E είναι η ιδανική συνεργασία για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων οι αγώνες που διεξάγονται στις πιο εμβληματικές πόλεις του κόσμου και η παθιασμένη παγκόσμια βάση θαυμαστών. Οι οργανισμοί μας έχουν κοινές φιλοσοφίες και μαζί σχεδιάζουμε να επιταχύνουμε την καινοτομία στον κλάδο και την ανθεκτικότητα ενάντια στις κυβερνοαπειλές”.

Η συνεργασία με την ομάδα NEOM McLaren Formula E ανοίγει την πόρτα για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Η Trend Micro καινοτομεί με πρωτοβουλίες ειδικά για την ασφάλεια των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και για τον εντοπισμό αδυναμιών στα οχήματα του μέλλοντος. Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την αφοσίωση της Trend Micro στη διασφάλιση του μέλλοντος της τεχνολογίας αυτοκινήτων, όχι μόνο για τους πελάτες και τον αγωνιστικό χώρο αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας. Η συνεργασία με τη NEOM McLaren είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης της εταιρείας να διατηρεί την επόμενη γενιά οχημάτων ασφαλή για ιδιώτες, επιχειρήσεις και κοινότητες.

Η Trend Micro προσφέρει την  εταιρική πλατφόρμα κυβερνοασφάλειας, Trend Vision One. Η εταιρεία προστατεύει περισσότερους από 500.000 οργανισμούς, αξιοποιώντας threat intelligence από περισσότερους από 250 εκατομμύρια αισθητήρες σε cloud, δίκτυα, συσκευές και endpoints με καθοδήγηση XDR επόμενης γενιάς και τεχνητής νοημοσύνης. Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε στο φετινό E-Prix του Λονδίνου και θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Το λογότυπο της Trend Micro εμφανίζεται στην πίσω πλευρά και στο στεφάνι και των δύο αυτοκινήτων NEOM McLaren Formula E.