Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Όμιλος ολιστικών υπηρεσιών Πιστοποίησης, Εκπαίδευσης, Τεχνικών και Βιομηχανικών Ελέγχων, Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων, Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, Εργαστηριακών Αναλύσεων και Δοκιμών, Τεχνολογικών Λύσεων για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας με λετουργία state of the art SOC (Security Operations Center), εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, παρουσία πλήθους καλεσμένων, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στα νέα και σύγχρονα γραφεία της στην οδό Μενελάου Παρλαμά 3, το Παράρτημα της TÜV AUSTRIA Hellas, με μια ομάδα άνω των 55 έμπειρων στελεχών εργαζομένων και συνεργατών της, εκ των οποίων οι 40 μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης, συνεχίζει να βρίσκεται με συνέπεια και επαγγελματισμό δίπλα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της Κρήτης.

 

Το νέο Παράρτημα της TÜV AUSTRIA Hellas ξεκινά τη λειτουργία του σε σύγχρονους γραφειακούς χώρους που πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις βιωσιμότητας και ποιότητας εργασιακού περιβάλλοντος, σε μια χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, καθώς φέτος η TÜV AUSTRIA Hellas συμπληρώνει 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα. Ενισχύοντας την παρουσία της στην Κρήτη, μια περιοχή της Ελλάδας με έντονη και πολύπλευρη επιχειρηματικότητα σε νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως ο Τουρισμός και ο Πρωτογενής Τομέας, η εταιρεία επιδιώκει και δεσμεύεται να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του συνόλου των κρητικών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η TÜV AUSTRIA Hellas επενδύει και στον χώρο της καινοτομίας με αξιόπιστα και αποτελεσματικά βήματα, όπως πορεύεται διαχρονικά μέχρι σήμερα. Στην Κρήτη, η ολιστική κάλυψη του χαρτοφυλακίου της εταιρείας σηματοδοτείται από τα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων στο Ηράκλειο.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, Regional Manager GreeceCyprusBalkans και Executive Vice President Service Lines της TÜV AUSTRIA Group, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους μαζί με τον κ. Φανούριο Ξημεράκη, Διευθυντή του Παραρτήματος Κρήτης της TÜV AUSTRIA Hellas, απευθύνοντας χαιρετισμό και καλωσορίζοντας όλους στη νέα εποχή της εταιρίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ιωάννης Καλλιάς δήλωσε: «Το άνοιγμα των νέων και σύγχρονων γραφείων μας στο Ηράκλειο αποτελεί μια ευχάριστη συγκυρία για εμάς, καθώς φέτος η TÜV AUSTRIA Hellas συμπληρώνει 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα. Με ενωμένες τις δυνάμεις μας, πλέον έχουμε πανελλαδική εμβέλεια, καθώς δραστηριοποιούμαστε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρέθυμνο στην Κρήτη, Μυτιλήνη, ενώ διατηρούμε και 2 μόνιμες παρουσίες στην Κύπρο, σε Λάρνακα και Λευκωσία με δύο διακριτές εταιρείες. Βρισκόμαστε κοντά στην κοινωνία, εστιάζοντας στην ασφάλεια και στην αειφορία, στηρίζοντας την οικονομία των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιούμαστε και συμβάλλοντας στην ουσιαστική τους ανάπτυξη.

Στην ομιλία του ο κ. Φανούριος Ξημεράκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως τα εγκαίνια των νέων γραφείων της TÜV AUSTRIA Hellas στο Ηράκλειο αποτελούν ορόσημο για τη λειτουργία της εταιρείας στην Κρήτη. Με μία ομάδα άνω των 55 έμπειρων στελεχών, το Παράρτημα της TÜV AUSTRIA Hellas στο Ηράκλειο σε στενή συνεργασία με τα εργαστήρια TÜV AUSTRIA Labs στο Ρέθυμνο, έρχεται να ενισχύσει τις κρητικές επιχειρήσεις και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές Ηρακλείου, Αυγενάκης Λευτέρης και Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Βάμβουκας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Αγριμανάκης Γιώργος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κρήτης, Αλιφιεράκης Μανώλης και ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Χαλκιαδάκης Νικόλαος.