Η  LEXIS (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει τη διάθεση του νέου 10G router Vigor3912 που προσφέρει αξιόπιστη συνδεσιμότητα, ασφάλεια και πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης για την υποστήριξη των δικτυακών αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Σχεδιασμένο για περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις σε bandwidth, ο Vigor3912 διαθέτει 2GHz Quad-Core CPU για γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης, ακόμη και με πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές. Διαθέτει 8 θύρες WAN, εκ των οποίων 2 x 10G SFP+ για συνδεσιμότητα fiber, 2 x 2.5G Ethernet και 4 x 1G Ethernet, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορο NAT throughput, ενώ οι θύρες 1 και 8 μπορούν να παραμετροποιηθούν ανεξάρτητα ως WAN ή LAN, προσφέροντας ευελιξία και βέλτιστη απόδοση του router.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως VPN server για τη δημιουργία LAN-to-LAN ή remote dial-in συνδέσεων VPN. Διαθέτει SMB-friendly χαρακτηριστικά όπως VPN 2FA authentication και VPN μέσω LAN, εξασφαλίζοντας ένα πιο ασφαλές και αποδοτικό δίκτυο VPN. Στα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Vigor3912 περιλαμβάνονται οι IP-based πολιτικές firewall, η προστασία από DoS επιθέσεις και spoofing, αλλά και η πρόσθετη υπηρεσία φιλτραρίσματος μέσω URL keyword ή κατηγορία web.

Ο Vigor3912 είναι διαχειρίσιμος μέσω του software κεντρικής διαχείρισης VigorACS που επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται πολλαπλούς Vigor routers. Επιπλέον, μπορεί να διαχειριστεί κεντρικά έως 50 access point και 30 switch της DrayTek.

Χάρη στα πλούσια χαρακτηριστικά που διαθέτει, ο Vigor 3912 αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τη θωράκιση και υποστήριξη των δικτυακών αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Η ολοκληρωμένη σειρά Vigor router της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS σε Ελλάδα και Κύπρο.

 Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.