Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει τη διάθεση του ceiling-mount access point VigorAP 1062C. Το νέο μοντέλο της DrayTek είναι ένα εσωτερικού χώρου και υψηλής απόδοσης dual-band Wi-Fi 6 access point με απόδοση 1.2Gbps στα 2.4GHz και 4.8Gbps στα 5GHz. Χάρη στη 2.5GbE θύρα και την τεχνολογία MU-MIMO, υποστηρίζει έως 256 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για περιβάλλοντα υψηλών ταχυτήτων και υψηλής συγκέντρωσης.

Διαθέτει τέσσερις εσωτερικές κεραίες PiFA DB, υποστηρίζει τοπολογία mesh και μπορεί να λειτουργήσει ως AP, Mesh Root, Mesh Node και Range Extender. Επιπλέον, υποστηρίζει έως 16 SSID (8 ανά μπάντα) και multi-SSID μέσω mesh, ενώ χάρη στις λειτουργίες AirTime Fairness, Band Steering και Assisted Wi-Fi Roaming προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία Wi-Fi.

Κατά τη σύνδεση του VigorAP 1062C και μέσω του Intelligent Auto-Configuration, ανιχνεύεται ο τύπος του access point, ενσύρματο ή ασύρματο, καθορίζοντας αυτόματα την καταλληλότερη τοπολογία δικτύου. Για μικρά ασύρματα περιβάλλοντα με λιγότερα από 8 access point, ενεργοποιείται το mesh mode, ενώ για μεγάλες ενσύρματες εγκαταστάσεις με περισσότερα από 8 access point ενεργοποιείται το AP management mode για βελτιωμένο έλεγχο και επεκτασιμότητα.

Το VigorAP 1062C μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο και ταβάνι, η τροφοδοσία του γίνεται μέσω DC και PoE+ (802.3af/at) και είναι διαχειρίσιμο μέσω των Vigor router και των software διαχείρηση VigorACS, VigorConnect και Wireless app της DrayTek.

Η ολοκληρωμένη σειρά access point VigorAP της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

 Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-