Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση των νέων μοντέλων 8-port Web Smart Gigabit Switch, VigorSwitch G1085 και VigorSwitch P1085 που είναι ειδικά σχεδιασμένα για δίκτυα SMB.

Το harware interface των μοντέλων περιλαμβάνει 8 x 10/100/1000 Base-T Ethernet Gigabit θύρες RJ-45, ενώ στο μοντέλο VigorSwitch P1085 όλες οι θύρες είναι PoE/PoE+ με PoE power budget 140 Watt.

Υποστηρίζουν έως 256 VLAN βάση 802.1q tags, διευθύνσεων MAC, καθώς και Link Aggregation έως 8 group των 8 port members, επιτρέποντας τόσο τη δημιουργία ενός γκρουπ όσο και τη σύνδεσή του με άλλα switch ή servers για υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερο πλήθος συνδέσεων. Διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας για την αποφυγή υπερφόρτωσης του δικτύου και IP conflicts, αλλά και QoS με Voice VLAN και Surveillance VLAN για την αυτόματη ανίχνευση του traffic των κλήσεων και του video με βέλτιστο διαμοιρασμό αυτών. Δημιουργώντας υποδίκτυα σε διαφορετικές ομάδες εργασίας, υποκαταστήματα και τμήματα εργαζομένων ή επισκεπτών, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους, εξασφαλίζει ένα σταθερό, πλήρως αξιόπιστο και ευέλικτο δίκτυο για την κάλυψη των δικτυακών αναγκών του εταιρικού δικτύου.

Τα μοντέλα VigorSwitch G1085 και P1085 υποστηρίζουντοπρωτόκολλο ONVIF με live video streaming από κάμερα και διαχείριση αυτής μέσω του Web Interface (GUI) του Switch. Όπως όλα τα switch και access point της DrayTek, είναι διαχειρίσιμα μέσα από το web interface του κεντρικού router και το λογισμικό κεντρικής διαχείρισης VigorACS 2, από τα οποία ο διαχειριστής του δικτύου μπορεί να δει, να παραμετροποιήσει και να κάνει μαζικές αλλαγές σε όλες τις συνδεδεμένες σε αυτό συσκευές DrayTek.

Η ολοκληρωμένη σειρά VigorSwitch της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.