Η Blue Soft & IT, αποκλειστικός country partner της Bitdefender σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η καινοτόμος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, επιβραβεύτηκε με την πρώτη θέση στα AVTEST Awards, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, η λύση ασφάλειας για εταιρικούς χρήστες Bitdefender Endpoint Security, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη αθροιστική βαθμολογία για την προστασία, την απόδοση και τη χρηστικότητα, κέρδισε το «AVTEST Best Performance Award 2016».

Το βραβείο αναγνωρίζει την «εξαιρετική απόδοση» και τα «αξιοσημείωτα αποτελέσματα» του Bitdefender Endpoint Security στις εξαντλητικές δοκιμές που έλαβαν χώρα σε όλη τη διάρκεια του 2016.

Κατά την ανακοίνωση των βραβείων, ο Guido Habicht, Διευθύνων Σύμβουλος του ανεξάρτητου Γερμανικού ινστιτούτου δοκιμών ης AV-TEST, επισήμανε: «Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσεις την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων στο βωμό της ασφάλειας, αποδείχτηκε περίτρανα από τη λύση Bitdefender Endpoint Security και στους έξι γύρους δοκιμών μας που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Αθροίζοντας δε, τα αποτελέσματα των δοκιμών που έγιναν κατά τις δύο προηγούμενες χρονιές, η λύση της Bitdefender λόγω του εξαιρετικού συνδυασμού επιδόσεων στο τρίπτυχο προστασία – αποδοτικότητα – χρηστικότητα.

Οι δοκιμές επαλήθευσαν την αποτελεσματικότητα του Bitdefender Endpoint Security στην καταπολέμηση κακόβουλου λογισμικού (malware), συμπεριλαμβανομένων των πλέον πρόσφατων απειλών zero-day. Παράλληλα, έδειξαν ότι η καταπόνηση του προστατευόμενου συστήματος είναι ελάχιστη σε σχέση με άλλες εταιρικές λύσεις ασφάλειας, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν μια σειρά από έτερες επιμέρους διεργασίες, όπως κατέβασμα και εγκατάσταση εφαρμογών, περιήγηση σε ιστοσελίδες κ.α. χωρίς καμία επίδραση στην ταχύτητα.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δοκιμών, ο Harish Agastya, Αντιπρόεδρος του τμήματος εταιρικών λύσεων της Bitdefender, ανέφερε: «Τα αποτελέσματα των δοκιμών επιβεβαιώνουν τη βαθιά πεποίθηση μας, ότι η αριστεία και η επιμελής εργασία ανταμείβονται, τόσο από τη γνώμη των ειδικών της ασφάλειας, όσο και από τις ίδιες τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται. Η επίτευξη των υψηλότερων αποτελεσμάτων για την προστασία, την απόδοση και τη χρηστικότητα, σε συνδυασμό με την κατάκτηση του βραβείου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εγγυόνται την ποιότητα των λύσεων μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Blue Soft & IT

Ιθάκης 8, Χαλάνδρι, ΤΚ 152 33 | Τηλ: 215-5353030 | info@bluesoft.gr