Το GWN7660 της Grandstream είναι μια αξιόπιστη λύση, υψηλής απόδοσης, ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γραφεία, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις.

 

Partnernet
www.partnernet-ict.com

 

 

 

Οξυγόνο, νερό, Wi-Fi, για πολλούς αυτά είναι τα τρία απαραίτητα στοιχεία για τη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη τον 21ο αιώνα. Μέσω αυτής της υπερβολής αποτυπώνεται η σημασία της ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για προσωπικούς σκοπούς. Με την πάροδο του χρόνου οι συσκευές που βρίσκονται συνεχώς συνδεδεμένες και εξαρτώνται από το Wi-Fi γίνονται ολοένα και περισσότερες. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν κυκλοφόρησε στην αγορά η τεχνολογία του Wi-Fi 5 ένα μέσο σπίτι στις Η.Π.Α. διέθετε μόλις 5 συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα στο Wi-Fi, ενώ σήμερα ο αντίστοιχος αριθμός είναι 9 και πολλοί ειδικοί του χώρου υποστηρίζουν πως δεν είμαστε μακριά από την εποχή που σε ένα μέσο σπίτι θα είναι συνδεδεμένες ταυτόχρονα έως και 50 συσκευές. Αυτός ο αριθμός ίσως μοιάζει εξωπραγματικός, αλλά σκεφτείτε για μια στιγμή πόσες νέες, αλλά και παραδοσιακές συσκευές, επαναπροσδιορίζονται ως έξυπνες, όπως οι κάμερες ασφαλείας, ο θερμοστάτης, το air-condition, ακόμη και το ψυγείο, ή το πλυντήριο. Για να λειτουργήσουν όλες αυτές οι συσκευές και ταυτόχρονα να υπάρχει η δυνατότητα απρόσκοπτης εργασίας, ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας online, για τους ανθρώπους που ζουν στο σπίτι, είναι παραπάνω από απαραίτητη μία τεχνολογία η οποία θα επιτρέπει ακόμη υψηλότερη ταχύτητα, η οποία δε θα εκμεταλλεύεται από μία και μόνο συσκευή, αλλά θα μοιράζεται σε όλες ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στη συνδεσιμότητα.

Αυτή η νέα τεχνολογία είναι το Wi-Fi 6, το οποίο έρχεται με το νέο GWN7660 Access Point της Grandstream. Το Wi-Fi 6 δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε ακόμη περισσότερες συσκευές, ενώ αυξάνει την ταχύτητα του δικτύου στα 9.6 Gbps, από τα 3.5 Gbps του Wi-Fi 5. Το GWN7660 της Grandstream είναι μια αξιόπιστη λύση, υψηλής απόδοσης, ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γραφεία, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις. Υποστηρίζει dual-band 2×2:2 MU-MIMO με τεχνολογία DL/UL OFDMA και εξελιγμένο σχεδιασμό κεραίας προσφέροντας μέγιστη απόδοση δικτύου και ακόμη μεγαλύτερο εύρος κάλυψης Wi-Fi. Παρέχει ενσωματωμένο controller στο web user interface, διασφαλίζοντας ταχεία και εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση. Το πιο ενδιαφέρον σημείο, όμως, είναι πως υποστηρίζεται από την δωρεάν πλατφόρμα για απομακρυσμένη διαχείριση Wi-Fi της Grandstream, GWN.Cloud, που είναι η κατάλληλη εφαρμογή για VoIP Wi-Fi τερματικά και προσφέρει απρόσκοπτη σύνδεση με τα IP τηλέφωνα της Grandstream που υποστηρίζουν Wi-Fi. Ακόμη, το GWN7660 Access Point διαθέτει χαρακτηριστικά όπως προηγμένο QoS, υποστήριξη low-latency εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο, δικτύων mesh, captive portals, έως και 256 client συσκευών Wi-Fi ταυτόχρονα ανά AP και 2 θύρες Gigabit με ενσωματωμένο PoE/PoE+. Γι’ αυτούς τους λόγους το συγκεκριμένο Wi-Fi 6 Access Point της Grandstream αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αναβαθμίσει σήμερα την ασύρματη σύνδεση των εργαζομένων και των συσκευών της στο διαδίκτυο.

Η Grandstream προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών για τη διαχείριση εγκαταστάσεων που περιλαμβάνει πέρα από τις κάμερες: intercoms, encoders/decoders, control stations, facility access systems και video management software.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία

PartnerΝΕΤ, www.partnernet-ict.com, τηλ.: 2107100000, sales@partnernet-ict.com