Τιμητική διάκριση από το Kaspersky Lab έλαβε ο επίσημος διανομέας για τα προϊόντα του στην Ελλάδα, TALOS software & IT Ε.Π.Ε.Με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής της Νίκος Μαρκόπουλος (φωτογραφία) δήλωσε: «Η σημερινή διάκριση αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας και επιβεβαιώνει την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για στοχευμένα προγράμματα marketing στον τομέα των προϊόντων ΙΤ».
Επίσης, τα κεντρικά γραφεία της Kasperky Lab στη Μόσχα, φιλοξένησαν την πρώτη σύνοδο κορυφής της ρωσικής εθνικής επιτροπής για τον εκμοντερνισμό και την τεχνολογική ανάπτυξη της ρωσικής Οικονομίας. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Dmitry Medvedev τίμησε τη σύνοδο με την παρουσία του, ενώ τον καλωσόρισε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, Eugene Kaspersky. Η σύνοδος εστίασε σε πέντε βασικούς τομείς: επάρκεια ενεργειακών πόρων,  πυρηνική τεχνολογία, ιατρική τεχνολογία, επικοινωνία και πληροφορική.
Στην Ελλάδα, επίσημο διανομέα των προϊόντων του Kaspersky Lab αποτελεί η TALOS software & IT Ε.Π.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο: www.talostech.gr