Με το μότο «όλα ξεκινούν και τελειώνουν με τον πελάτη», η Xerox εγκαινίασε πρόσφατα το νέο κέντρο καινοτομίας, προβάλλοντας προϊόντα και υπηρεσίες εκτύπωσης ένυδρης μελάνης (aqueous inkjet) στην κατηγορία των παραγωγικών εκτυπωτών συνεχούς τροφοδοσίας ρολού. Στο Impika Inkjet Innovation Centre – συνολικής έκτασης 8.454 m², το οποίο βρίσκεται στην πόλη Aubagne της Γαλλίας, φιλοξενούνται πέρα από τον εκθεσιακό χώρο με τους παραγωγικούς εκτυπωτές συνεχούς τροφοδοσίας ρολού inkjet τεχνολογίας, οι εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας.

 

«Το νέο Κέντρο προσφέρει ένα ελκυστικό και ταυτόχρονα διαδραστικό χώρο επίδειξης, όπου υφιστάμενοι, αλλά και δυνητικοί πελάτες που σχετίζονται με το χώρο των παραγωγικών εκτυπώσεων, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία inkjet – ειδικά στην κατηγορία των παραγωγικών εκτυπωτών συνεχούς τροφοδοσίας ρολού – με βάση τις δικές τους ανάγκες – έχοντας την ελευθερία να την εξερευνήσουν, να μάθουν πληροφορίες γι΄ αυτή, αλλά και να την “προκαλέσουν”», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Andrew Copley, o Πρόεδρος Graphic Communications Operations της Xerox. «Το κέντρο αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο της inkjet στρατηγικής μας από την εξαγορά της Impika το 2013. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει τη διάθεση ένυδρης και άνυδρης τεχνολογίας inkjet και στην παρούσα φάση είμαστε εντός του πλάνου που έχουμε θέσει. Οι πάροχοι εκτυπώσεων ξέρουν ότι βλέπουμε πολύ σοβαρά την τεχνολογία inkjet ειδικά στους παραγωγικούς εκτυπωτές συνεχούς τροφοδοσίας ρολού».  

 

Μερικά από τα προϊόντα Impika που παρουσιάζονται στο Κέντρο, περιλαμβάνουν τα μοντέλα iPrint Compact, iPrint Reference, iPrint eVolution, iPrint eXtreme, iEngine 1000 και 1000L.

 

Η Xerox «εμπνέει» την καινοτομία στην Βόρεια Αμερική

 

Στις ΗΠΑ, οι βελτιώσεις που έγιναν στο Gil Hatch Centre for Customer Innovation (GHCCI) στο Webster της Νέας Υόρκης, συνετέλεσαν στη δημιουργία μιας πιο εξατομικευμένης εμπειρίας σε ένα καινοτόμο και πάνω από όλα διαδραστικό περιβάλλον επίδειξης.

 

Σε μια συνολική έκταση 9.290 m², το GHCCI αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στον κόσμο, μόνιμης παρουσίασης ψηφιακών προϊόντων και λύσεων για τον κλάδο της έντυπης επικοινωνίας και των επαγγελματικών εκτυπώσεων.

 

Έχοντας λάβει πρόσφατα τη διαπίστευση Print Media G7 Master Qualified από την IDEAlliance, το κέντρο κατατάσσεται στην ελίτ των χώρων παραγωγής, όπου χρησιμοποιούνται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι πιο σύγχρονες τεχνικές και έλεγχοι εκτύπωσης, ώστε να διασφαλίζεται η παραγωγή ενός ποιοτικού αποτελέσματος μεταξύ δοκιμίου και  τελικής εκτύπωσης.

 

Το GHCCI, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Xerox, διασφαλίζει την πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία πόρων, καθώς και σε ειδικούς του χώρου, οι οποίοι οργανώνουν εξατομικευμένες παρουσιάσεις, workshops και επιδείξεις προϊόντων για πάνω από 1.200 επισκέπτες ετησίως.

 

Πρόσφατα το κέντρο εξοπλίστηκε με προηγμένα οπτικοακουστικά μέσα, με τα οποία ο κάθε επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει τις παρουσιάσεις προϊόντων σε διάφορες γλώσσες, καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα στον κλάδο της έντυπης επικοινωνίας, όπως είναι η νέα ψηφιακή πρέσα Xerox Versant™ 2100, εκτεταμένες δυνατότητες ροής εργασιών και πολλαπλές επιλογές φινιρίσματος τελικών προϊόντων..

 

 

«Το Κέντρο Gil Hatch δεν είναι απλά ένας χώρος επίδειξης νέων προϊόντων, είναι κάτι πολύ παραπάνω – μία κοιτίδα γνώσης και εκπαίδευσης», ανέφερε ένας πελάτης της Xerox, ο Mark Serbin, Πρόεδρος της εταιρείας Serbin Printing. «Έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε σε απευθείας επαφή με συναδέλφους και επαγγελματίες του κλάδου και να συζητήσουμε για τις προκλήσεις και τους στόχους του – και αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας».

 

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης, το νέο Executive Briefing Centre της Xerox περιλαμβάνει ένα τελευταίας τεχνολογίας media wall και διαδραστικούς τρόπους παρουσίασης των καινοτομιών της εταιρίας. Οι πελάτες μπορούν ακόμα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της Xerox ή να δουν τεχνολογικές επιδείξεις προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των Εκτυπωτών Παραγωγής Xerox Colour 1000 Digital Press και Colour J75 Press.

 

Νέες δυνατότητες στο Κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου προσφέρουν περισσότερες προσωποποιημένες εμπειρίες

 

Αναβαθμίσεις, που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν στο Κέντρο Καινοτομίας στο Λονδίνο, ενίσχυσαν τη δυνατότητα δικτύωσης και εκπαίδευσης στο Κέντρο. Μία νέα «περιοχή εξερεύνησης» (Discovery Area) ενθαρρύνει τους πελάτες να έρθουν σε επαφή με τους ειδικούς και να συζητήσουν μαζί τους τρόπους, που θα τους βοηθήσουνε να απλοποιήσουν την εργασία τους. Το Κέντρο έχει, επίσης, εξοπλιστεί με ένα τελευταίας τεχνολογίας αμφιθέατρο 80 θέσεων και ένα café χωρητικότητας 30 ατόμων, τα οποία βοηθούν στη δημιουργία περισσότερο προσωποποιημένων εμπειριών για τους επισκέπτες.