Η ITWay Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Rapid 7, εταιρία με μότο της το Engineering Better Security. Η Rapid7 εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια με απλές και καινοτόμες λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες της ασφάλειας IT

 

 

 

 

 

.

Η Rapid 7 ιδρύθηκε το 2000 από τους Alan Matthews, Tas Giakouminakis, και Chad Loder και στόχος της είναι να λύνει πολύπλοκα προβλήματα ασφαλείας με απλές και καινοτόμες λύσεις. 

Τα προϊόντα της επικεντρώνονται στη συλλογή των δεδομένων ασφαλείας. Κατόπιν τα εμπλουτίζει , τα συσχετίζει και τα αναλύει μειώνοντας δραστικά την έκθεση σε απειλές εντοπίζοντας τους πιθανούς κινδύνους και τα κενά ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο. Τα εργαλεία της Rapid7 συμβάλλουν επίσης στον άμεσο εντοπισμό κακόβουλων επιθέσεων που έχουν διαφύγει της περιμετρικής ασφάλειας επιταχύνοντας τις διαδικασίες θωράκισης του δικτύου από εξωγενείς κινδύνους.

Η Rapid7 έχει αναγνωριστεί ως μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο τομέα της ασφάλειας από την Frost & Sullivan και οι λύσεις της κατατάσσονται στις κορυφαίες σύμφωνα με τις αξιολογήσεις του οίκου Gartner και του SC Magazine και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των καθημερινών προκλήσεων όπως:

·         Threat Exposure Management

Διαχείριση ευπαθειών με προηγμένο μηχανισμό συσχέτισης (Advanced Correlation)

·         Incident Detection and Response

Σημαντική μείωση του χρόνου απόκρισης για την ανίχνευση και αντιμετώπιση σημερινών απειλών.

·         Security Advisory Services

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ασφαλείας με την τεχνογνωσία της Rapid7 για την  ανάλυση των δεδομένων με γνώμονα την εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών του κλάδου με σκοπό την βελτιστοποίηση και ενδυνάμωση των πολιτικών ασφαλείας.

Με τη νέα αυτή συνεργασία και βάση του ρόλου μας , η Ελληνική αγορά έχει πρόσβαση σε μια νέα καινοτόμα σειρά λύσεων IT Security . Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο διαχείρισης και ανίχνευσης ευπαθειών (Vulnerabilities), οι λύσεις που προσφέρει η Rapid7 βελτιστοποιούν σε πραγματικό χρόνο (Real Time) την ορατότητα (Visibility) και μειώνουν αποτελεσματικά τους χρόνους απόκρισης (Incident Response Time) για την αντιμετώπιση απειλών.ΆΆ , δήλωσε ο κος Ιωάννης Γκιώνης , Sales & Marketing Manager της εταιρίας ITWAY Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας:

http://www.rapid7.com/