Η Itway Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Ivanti, κορυφαία εταιρία στον χώρο της προστασίας endpoints από τις απειλές του διαδικτύου. Η Ivanti βρίσκει, αποκαθιστά και προστατεύει κάθε endpoint αυτόματα οπουδήποτε και να βρίσκεται.

Η Ivanti ενοποιεί κορυφαίες στον κλάδο λύσεις endpoint management, zero trust security και service management παρέχοντας άμεση ασφάλεια , αποκατάσταση των συσκευών και γρήγορη εξυπηρέτηση των τελικών χρηστών.

Τα κεντρικά γραφεία της Ivanti βρίσκονται στις ΗΠΑ, ενώ η εταιρία έχει παρουσία σε όλον τον κόσμο με ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών και τελικών πελατών το οποίο συνεχώς διευρύνεται.

‘’Η εταιρία Ivanti είναι ίσως η μοναδική εταιρία που παρέχει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση, συνδυάζοντας τις διάφορες λύσεις ασφάλειας που έχει αναπτύξει, για ασφαλή απομακρυσμένη εργασία και γενικώς για την προστασία και διαχείριση όλων των assets ενός οργανισμού. Τα use cases έχουν να κάνουν με άμεσες και πρακτικές ανάγκες των IT managers– discover , manage, protect, είναι υποθέσεις που λαμβάνουμε συνεχώς από τους συνεργάτες μας και με τη διάθεση για την υποστήριξη της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς που μας έχει δείξει η Ivanti θεωρούμε βέβαιο ότι οι λύσεις της εταιρίας θα έχουν σωστή ανταπόκριση και βεβαίως εφαρμογή.‘’ δήλωσε ο κος Ιωάννης Γκιώνης ,Country Manager της εταιρίας Itway Hellas.