Η  ESET ανακοίνωσε ότι η νέας γενιάς λύση της για επιχειρήσεις, ESET File Security, θα αποτελεί μέρος της ασφάλειας του Microsoft Azure ως VM Extension. Οι επιχειρηματικοί πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση IT ασφάλειας στην πλατφόρμα cloud computing της Microsoft από την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015. 

Η λύση ESET File Security στην πλατφόρμα Microsoft Azure θα είναι αρχικά διαθέσιμη στη Δυτική Ευρώπη, και σταδιακά κατά τις επόμενες μέρες στις υπόλοιπες περιοχές όπου διατίθεται η πλατφόρμα Azure.

Παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες ασφάλειας IT που είναι ενσωματωμένες στο Azure, η Microsoft προσφέρει μία πλούσια σειρά με συμπληρωματικές λύσεις antimalware για την προστασία των virtual servers, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επωφεληθούν από κατασκευαστές λογισμικού IT ασφάλειας που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται. «Η λύση ESET File Security προσφέρει κορυφαία προστασία στους virtual file servers. Η δοκιμασμένη μηχανή σάρωσης ESET NOD32®, η υψηλή ταχύτητα ανίχνευσης, η ομαλή απόδοση και η σταθερότητα καθιστούν τη λύση ιδανική για virtual περιβάλλοντα» αναφέρει ο Peter Vrana, Senior Product Manager της ESET.

Η πλατφόρμα cloud computing Azure της Microsoft συλλέγει συνεχώς και ενσωματώνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες – σε επίπεδο analytics, computing, βάσης δεδομένων, κινητών, δικτύωσης, αποθήκευσης, και web – για μεγαλύτερη ταχύτητα, επίτευξη περισσότερων ενεργειών και εξοικονόμηση χρημάτων. «Η ESET προσφέρει μια εξαιρετική λύση ασφάλειας για τους πελάτες μας και συνεργάζεται άψογα με την Azure» δήλωσε ο Nicole Herskowitz, Senior Director of Product Marketing, για την πλατφόρμα Microsoft Azure. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διαθέτουμε τη λύση ESET File Security στο marketplace της πλατφόρμας Azure»

Η λύση ESET File Security προσφέρει επίσης λεπτομερή και πλήρη δεδομένα ασφαλείας, σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της προστασίας και ειδοποιήσεις συστήματος, ενώ η εγγενής υποστήριξη για clustering επιτρέπει στους IT διαχειριστές να αναπαράγουν αυτόματα τις ρυθμίσεις σε ένα περιβάλλον cluster. Επιπλέον, το ESET File Security είναι πλήρως διαχειρίσιμο μέσω κονσόλας web, χρησιμοποιώντας το ESET Remote Administrator 6.

Διαβάστε περισσότερα για την πλατφόρμα Azure και για το πρόσθετο χαρακτηριστικό του VM ESET File Security.