H McAfee συνεχίζει να κατέχει την ηγετική θέση στην έκθεση GartnerΆs 2014 Endpoint Protection Platform Magic Quadrant και τοποθετείτε ακόμα πιο δεξιά στον άξονα Completeness of Vision. Η σουίτα McAfee Complete Endpoint Protection προσθέτει εις βάθος προστασία ενάντια σε zero-day attacks. Το Threat Intelligence Exchange (TIE) και το Data Exchange Layer (DXL) επιταχύνουν την μετάδοση reputation πληροφοριών δια μέσω τόσο του δικτύου όσο και των endpoints , παρέχοντας ένα ευρύτερο πλαίσιο για την λήψη αποφάσεων ασφαλείας. Η πλατφόρμα διαχείριση ePO (ePolicy Orchestrator) παρέχει συνεπή διαχείριση για τα security προϊόντα της Intel Security καθώς και ενοποίηση πάνω από 120 third party εφαρμογών.

 

 

«Η θέση μας ως ηγέτη στο EndpointMagicQuadrant για επτά συναπτά έτη επιδεικνύει πως οι endpointprotection λύσεις μας συνεχίζουν να ηγούνται της βιομηχανίας και παρέχουν στους πελάτες μας ολοκληρωμένη προστασία στις endpoint υποδομές τους.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο CandaceWorley, Senior Vice President and General Manager of McAfeeΆs Endpoint Protection Business Unit.

Η McAfee είναι πλέον τμήμα της Intel Security. Με την επονομαζόμενη Security Connected στρατηγική της, την καινοτόμα προσέγγισή της στο λεγόμενο hardware-enhanced security, και το μοναδικό Global Threat Intelligence (GTI), η Intel Security είναι αμιγώς προσανατολισμένη στην ανάπτυξη αποδεδειγμένων security λύσεων και υπηρεσιών για την προστασία συστημάτων, δικτύων και mobile συσκευών στοχευόμενα σε επιχειρήσεις (από μικρομεσαίες εταιρίες έως πολυεθνικούς οργανισμούς). Συνδυάζει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της McAfee με την καινοτομία και αποδεδειγμένη επίδοση της Intel για να ανάγει την ασφάλεια στο πιο σημαντικό συστατικό σε κάθε αρχιτεκτονική και κάθε υπολογιστική πλατφόρμα.