Η Canon κατανοώντας ότι η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τους ειδικούς στον τομέα της κυβερνο-ασφάλειας της McAfee, για να παρέχει στους πελάτες της προστασία κατά των απειλών, σήμερα, αλλά και στο μέλλον.

 Προστατέψτε την επιχείρησή σας από το άγνωστο

Η προστασία των εκτυπωτών σας θα πρέπει να είναι τόσο εύκολη, όσο το πάτημα ενός κουμπιού. Για το λόγο αυτό, οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους που δημιουργεί η συνεχής συνδεσιμότητα στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον. Το κακόβουλο λογισμικό εξελίσσεται σήμερα ταχύτερα από κάθε άλλη περίοδο και γι’ αυτό επιθυμούμε να παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες στο χώρο της ασφάλειας.

Η νέα μας συνεργασία με τους κορυφαίους ειδικούς της ασφάλειας της McAfee[1], εξασφαλίζει ότι απολαμβάνετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά στον τομέα της ασφάλειας των εκτυπωτών. Καθώς οι απειλές εξελίσσονται, τόσο βελτιώνεται και το McAfee Embedded Control Software, κάτι που σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα είναι πάντοτε προστατευμένη.

Ο κ. Takanobu Nakamasu, Executive Vice President, Document Solutions, Canon Europe αναφέρει σχετικά: «Το γραφείο του μέλλοντος εξελίσσεται μαζί με τα προϊόντα μας. Κατανοούμε ότι η συσκευή σας δεν είναι απλώς ένας εκτυπωτής πλέον, αλλά ένας δικτυωμένος κόμβος, ο οποίος υποστηρίζει πολυάριθμες εφαρμογές στο cloud, που βελτιστοποιούν τις ροές εργασίας σας και προάγουν την παραγωγικότητα. Η συνεργασία μας με τη McAfee σας παρέχει την πιο ενημερωμένη ασφάλεια, που σας βοηθά να προστατεύετε τα συσκευές σας έναντι των απειλών που μπορούμε να προβλέψουμε σήμερα, καθώς και τις άγνωστες απειλές του αύριο».

«Καθώς οι μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζουν να δρομολογούν τις διαδικασίες του δικού τους ψηφιακού μετασχηματισμού, θα καταστεί ακόμη σημαντικότερο για τους κατασκευαστές εξοπλισμού γραφείου, να ενσωματώνουν χαρακτηριστικά κυβερνο-ασφάλειας σε επίπεδο σχεδιασμού» αναφέρει ο Keith Kmetz, Program Vice President of imaging, printing, and document solutions, IDC. «Οι μηχανικοί σχεδίασης της Canon και της McAfee ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν συστήματα MFP που ενσωματώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά στη συσκευή, κάτι που αποτελεί σημαντικό βήμα για το μέλλον του τομέα της εκτύπωσης».

Μια αγορά, συνεχής καινοτομία

Ο κλάδος της ασφάλειας κινείται με ταχείς ρυθμούς. Αλλά δε θα σας αφήσουμε να καθυστερήσετε. Οι συχνές ενημερώσεις του firmware παρέχουν την τελευταία καινοτομία στην ασφάλεια. Δεν απαιτούνται δαπανηρές αντικαταστάσεις στο hardware, αφού οι επενδύσεις σας μεγιστοποιούνται μέσω της πρόσβασης σε εξαμηνιαίο κύκλο ενημερώσεων. Θα λαμβάνετε τα τελευταία χαρακτηριστικά και στοιχεία λειτουργικότητας, όπως το McAfee Embedded Control Software, το οποίο θα αρχίσει να διατίθεται στην επερχόμενη έκδοση 3.9 της ενημέρωσης firmware.

«Θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή αξία για τις επενδύσεις τους σε εξοπλισμό Τεχνολογίας ΙΤ. Καθώς το τοπίο της ασφάλειας εξελίσσεται, είναι εύκολο τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των συσκευών να καταστούν απαρχαιωμένα. Με κάθε ενημέρωση του firmware, οι πελάτες μας θα λαμβάνουν τις νεότερες καινοτομίες και τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις ασφάλειας, στο διηνεκές», συνεχίζει ο κ. Nakamasu.

Συνέπεια και έλεγχος με κάθε ενημέρωση

Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειρίζεται κανείς τις απειλές κατά της ασφάλειας σε όλο το φάσμα του στόλου των συσκευών του. Παρόλα αυτά θα συνεργαστούμε στενά με τη McAfee με στόχο να παρέχουμε μια σταθερά εξελισσόμενη λευκή λίστα εγκεκριμένων εφαρμογών, ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας από άγνωστες εφαρμογές, ακούσιες προσβολές και κακόβουλες επιθέσεις.  Η ενοποιημένη μας πλατφόρμα Unified Firmware Platform (UFP) κάνει τη διαχείριση πανεύκολη, καθώς εγγυάται την ίδια ποιότητα ασφάλειας και εμπειρίας χρήσης σε κάθε  συσκευή imageRUNNER ADVANCE.

«Καθώς ο αριθμός των διασυνδεδεμένων συσκευών σε κάθε επιχείρηση αυξάνεται διαρκώς, με τον ίδιο τρόπο αυξάνονται και οι κίνδυνοι προσβολής από κακόβουλο λογισμικό και κυβερνο-επιθέσεις», αναφέρει ο Brent Smith, director of OEM Sales, McAfee. «Το McAfee Embedded Control εγγυάται την ακεραιότητα των συστημάτων, επιτρέποντας την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μόνο σε συσκευές και παρεμποδίζοντας τις μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές. Στο σύγχρονο τοπίο των απειλών ασφάλειας, θεωρούμε ότι η συμπόρευση με την Canon είναι επωφελής και παρέχει στις εταιρείες την απαραίτητη σιγουριά ότι τα εμπιστευτικά τους επαγγελματικά δεδομένα θα παραμείνουν ασφαλή, παράλληλα με την εξέλιξη των ροών εργασίας των εγγράφων στο περιβάλλον του γραφείου».

[1] Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ανήκουν στην τρίτη έκδοση της 3η γενιάς.