Η εταιρεία ADACOM, που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, ανακοίνωσε δύο νέες συνεργασίες με δύο ακόμη καταξιωμένους οίκους προϊόντων λογισμικού ασφαλείας του εξωτερικού, την Ισπανική Logtrust και την Ιαπωνική Trend Micro.

 

Η Logtrust, ειδικεύεται στην παροχή λύσεων που επιτρέπουν την ενοποίηση, διαχείριση και εύκολη οπτικοποίηση μεγάλου όγκου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο (Big Data Analytics), παρέχοντας δυνατότητες για την ευφυή λειτουργική και επιχειρηματική αξιοποίησή τους από έναν οργανισμό. Τα εργαλεία της απευθύνονται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν την αξία των επιχειρηματικών τους πληροφοριών, μέσα από την επίτευξη ευφυούς παρακολούθησης της ασφάλειας δεδομένων, πλήρους εποπτείας των τεχνολογικών υποδομών, αλλά και μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης εικόνας για τη συμπεριφορά των πελατών και των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

 

Το cloud-based μοντέλο της Logtrust έχει υιοθετήσει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας cloud, σε ό,τι αφορά την τιμή και την επεκτασιμότητα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται με ασφάλεια τα log files τους, εντός του cloud, χωρίς κανέναν περιορισμό σχετικό με την πηγή, τον όγκο, ή τη γεωγραφική θέση των δεδομένων. Η εταιρεία διαθέτει επίσης υβριδικά cloud και μοντέλα on-premise, που έχουν δυνατότητα να καλύψουν πολύ εξειδικευμένες ανάγκες πελατών.

 

Οι λύσεις της Logtrust συλλέγουν δεδομένα από τα διάφορα log files της μηχανογραφικής υποδομής μιας επιχείρησης, για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις, να εκτελεί συσχετισμούς και queries σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντάς του τα μέσα να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα ασφάλειας, να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις συμβατότητας, καθώς και να παρακολουθεί και να αναλύει επιχειρηματικά δεδομένα σε μια ενιαία πλατφόρμα. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία θα βρείτε στο www.logtrust.com.

 

Η δεύτερη συνεργασία, αφορά στην TrendMicro Inc., έναν παγκόσμιο ηγέτη σε εφαρμογές και λύσεις λογισμικού ασφάλειας. Βασισμένες σε 25 χρόνια εμπειρίας, οι λύσεις της Trend Micro απευθύνονται σε ευρύ φάσμα πελατών: καταναλωτές, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, παρέχοντας πολυεπίπεδη ασφάλεια δεδομένων για προστασία δεδομένων σε φορητές συσκευές, σταθμούς εργασίας, gateways, servers, ακόμη και περιβάλλοντα cloud.

 

Η Trend Micro επιτρέπει την ευφυή προστασία των πληροφοριών, μέσω μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας ασφάλειας, απλής στην ενσωμάτωση και στη διαχείριση, η οποία προσαρμόζεται εύκολα στο ήδη υπάρχον τεχνολογικό “οικοσύστημα” μιας επιχείρησης. Όλες οι λύσεις που παρέχει, στηρίζονται στο cloud-based “Global Threat Intelligence”, μια παγκόσμια βιβλιοθήκη πληροφόρησης για τις ηλεκτρονικές απειλές, που αξιοποιεί την τεχνολογία του Trend Micro™ Smart Protection Network™ και υποστηρίζεται από 1.200 και πλέον ειδικούς ασφαλείας σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.TrendMicro.com.