H ΑlfaVAD ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Zimbra για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Τουρκία.

Η Ζimbra είναι μια από τις ισχυρότερες και πλέον καινοτόμες πλατφόρμες email και collaboration που υπάρχουν στην αγορά. Ξεκίνησε και καθιερώθηκε ως open source project και σήμερα διατίθεται σε “open source editionΆΆ και σε τρία Network Editions.

 

 

 

 

 Το Zimbra είναι ιδανικό για virtualized υποδομές, διαθέτει αρχιτεκτονική που επιτρέπει ευχερή κλιμάκωση σε εκατομμύρια χρήστες, ενώ έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος κτήσης και λειτουργίας. Τα τελευταία χρόνια το Zimbra κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς από ανταγωνιστικές λύσεις οπως Microsoft Εxchange και ΙΒΜ Lotus Notes.

Στα προτερήματά του περιλαμβάνονται: Zimlets που συνδέουν το Zimbra με εφαρμογές/υπηρεσίες όπως CRM, sites κοινωνικής δικτύωσης, calendars, tasks, contacts, ενσωματωμένο Document Μanagement κλπ. Οι χρήστες του μπορούν να επικοινωνούν συνεχώς με όλες τις επαφές τους χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν πλατφόρμα διαχείρισης ή να τρέξουν άλλη εφαρμογή.

Το Zimbra είναι συμβατό με όλα τα desktops, pads και smart phones , έχει ενσωματωμένο backup/restore και δεν απαιτεί την αγορά third party software.

« Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την έναρξη συνεργασίας  με την AlfaVAD, μια εταιρία με προφίλ καθαρού διανομέα  προστιθέμενης αξίας» , αναφέρει ο Jens Vang Lauridsen, Vice President  EMEA Sales της Zimbra και συνεχίζει, «Η AlfaVAD  θα συνδράμει στην επιπλέον ενίσχυση και κατοχύρωση της Zimbra, ως μιας ισχυρής ενοποιημένης πλατφόρμας που στηρίζεται στον ανοιχτό κώδικα και θα ενδυναμώσει το κανάλι των μεταπωλητών μας, προσφέροντάς τους υποστήριξη σε ότι χρειαστούν»

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα πρoϊόντα της Ζimbra επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας http://www.zimbra.com/ ή επικοινωνήστε με τoν επίσημο διανομέα  AlfaVAD.