H ΑlfaVAD ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Kemp Technologies, ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως για load balancers. 

Η εταιρία  AlfaVAD  θα διανέμει  στο δίκτυο των συνεργατών της στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της  Kemp , εμπλουτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της, με  κορυφαίες λύσεις γύρω από την τεχνολογία load balancing.

 

 

 

Τα Load Balancers της Kemp Technologies εξισορροπούν την κατανομή των δεδομένων και βελτιστοποιούν την διακίνηση τους, επιτυγχάνοντας μείωση του φόρτου εργασίας καθώς και συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων. Η βελτιστοποίηση των χρόνων απόκρισης των εφαρμογών και του φόρτου εργασίας, πραγματοποιείται με τεχνικές όπως application acceleration, data compression, content caching, SSL offload/acceleration, network traffic optimization.

Τα προϊόντα της Kemp συμπεριλαμβάνουν layers 4-7 load balancing, content switching, session persistence, SSL Offload/Acceleration και web front-end capabilities και υποστηρίζουν πλήρως τις ολοκληρωμένες λύσεις της Microsoft, της VMware και άλλων υπηρεσιών Cloud και IPv6.

«Έχουμε αξιολογήσει τις κορυφαίες λύσεις ασφαλείας γύρω από το load balancing και επιλέξαμε την Kemp για την ανώτερη απόδοση της, την αξιοπιστία της και την πλούσια γκάμα λειτουργιών που προσφέρει, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος   », δήλωσε ο κ. Θάνος Γκανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVAD,

«Με την Κemp μπορούμε να προσφέρουμε στο κανάλι μας την πιο κορυφαία, προσιτή, και εύχρηστη λύση ενισχύοντας επιπλέον τις πωλήσεις τους και προσφέροντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα»

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την έναρξη συνεργασίας  με την AlfaVAD, μια εταιρία με προφίλ καθαρού διανομέα  προστιθέμενης αξίας για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα» , αναφέρει ο Eduardo García Sancho, Mediterranean Manager της KEMP Technologies και συνεχίζει, «Η AlfaVAD  θα συνδράμει στην επιπλέον ενίσχυση και κατοχύρωση της Kemp, ως μιας ισχυρής εταιρίας γύρω από την διάθεση λύσεων για load balancing και θα ενδυναμώσει το κανάλι των μεταπωλητών μας, προσφέροντάς τους υποστήριξη σε ότι χρειαστούν»

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της Kemp επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας www.kemptechnologies.com ή επικοινωνήστε με τον επίσημο διανομέα  AlfaVAD