Η AlfaVAD ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Bitdefender. H Bitdefender είναι διακεκριμένη και διεθνώς βραβευμένη εταιρία διάθεσης λύσεων ασφάλειας που ικανοποιούν τις ανάγκες προστασίας και των πιο απαιτητικών περιβάλλοντων πληροφορικής.
Η Bitdefender είναι ο κατασκευαστής ενός από τα ταχύτερα, αποτελεσματικότερα και διεθνώς πιστοποιημένα λογισμικά ασφαλείας, θέτοντας νέα κριτήρια για την έγκαιρη ανίχνευση απειλών καθώς και για την απλή εγκατάσταση, χρήση και αναβάθμιση του λογισμικού. Από το 2001 η εταιρία υπήρξε τεχνολογικά πρωτοπόρος και σήμερα οι λύσεις της προστατεύουν πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες σε όλοκληρο τον κόσμο. Πρόσφατα κέρδισε το διάσημο βραβείο “EditorΆs Choice”, από την PC Mag, για το προϊόν Bitdefender Antivirus Plus 2013 καθώς και το “Gold Award”από την TopTenREVIEWS, η οποία ενέταξε την Bitdefender security λύση στην κορυφαία θέση,μετά από δοκιμή έναντι 25 antivirus προϊόντων.Η εταιρία AlfaVAD θα διανέμει στο δίκτυο των συνεργατών της στην Ελλάδα, Kύπρο και Μάλτα, το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της Bitdefender, εμπλουτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της, με τεχνολογίες αιχμής στον τομέα του Antivirus Software, που καλύπτει cloud και virtual περιβάλλοντα.
Μέσω αυτής της συνεργασίας, η AlfaVAD στοχεύει στη διεύρυνση του δικτύου των πιστοποιημένων συνεργατών και θα παρέχει τεχνικές εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις γύρω από την τεχνολογία και τα προϊόντα της Bitdefender καθώς και υποστήριξή κατά την υλοποίση έργων, όπου απαιτείται από τον συνεργάτη.
Ο κ. Γκανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVAD δηλώνει, « Oι λύσεις της Bitdefender προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει end-to-end ενισχυμένη προστασία από το gateway έως το desktop. Η δυναμική, πολύ-πλατφόρμα των προϊόντων της ανιχνεύει και σταματάει τους ιούς, spyware, adware και Trojan απειλές που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου των επιχειρήσεων. Οι σύγχρονες επιχειρηματικές λύσεις οφείλουν να πάνε το security λίγο παραπέρα από την ανίχνευση του ιού και την πρόληψή του και να προσφέρουν λύσεις ικανές να ελέγχουν ένα μεγάλο αριθμό παραμέτρων και servers -όλα με ελάχιστη προσπάθεια. Η σωστή επιλογή προϊόντων ή λύσεων εξαρχής μπορεί να οδηγήσει στην αποφυγή έξτρα κόστους για την κάλυψη τους».
«Η συνεργασία με την ΑlfaVAD, έρχεται σε μια σημαντική στιγμή,καθώς οι εταιρίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, βρίσκονται σε μια συνεχόμενη προσπάθεια αξιολόγησης και επιλογής της κατάλληλης τεχνολογίας γύρω από την ασφάλειά τους», σχολιάζει ο κ. Alexandru Luca, Business Development Manager της Bitdefender για CEE, Tουρκία και Ισραήλ και συνεχίζει, « Οι Bitdefender Business Solutions έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν προς όλες τις επιχειρήσεις εξελιγμένες, οικονομικές και αποδοτικές τεχνολογίες »
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα antivirus προϊόντα της Bitdefender επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας http://www.bitdefender.com/ ή επικοινωνήστε με την AlfaVAD.
Σχετικά με την Bitdefender®
Η Bitdefender είναι ο κατασκευαστής ενός από τα ταχύτερα, αποτελεσματικότερα και διεθνώς πιστοποιημένα λογισμικά ασφαλείας. Από το 2001 η εταιρία υπήρξε τεχνολογικά πρωτοπόρα και σήμερα οι λύσεις της προστατεύουν πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.
Πρόσφατα η εταιρία κέρδισε το διάσημο/γνωστό βραβείο “EditorΆs Choice”, από την PC Mag, για το προϊόν Bitdefender Antivirus Plus 2013 καθώς και το “Gold Award”από την TopTenREVIEWS, η οποία ενέταξε την Bitdefender security λύση στην κορυφαία θέση,μετά από δοκιμή έναντι 25 antivirus προϊόντων. Η τεχνολογία antivirus της Bitdefender τερμάτισε στην πρώτη θέση aνάμεσα σε κορυφαίους ηγέτες της αγοράς γύρω από τα AV tests.
Σχετικά με την AlfaVAD
Η AlfaVad Α.Ε. είναι μία νέα εταιρία, διανομέας προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ειδικεύεται σε λύσεις virtualization, storage, ασφάλειας καθώς και σε λύσεις IT Service Management και δραστηριοποιείται στην αγορά μέσω ενός καναλιού εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών .
Η AlfaVad συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές για την προώθηση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου προϊόντων πληροφορικής και παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων και των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και του δημόσιου τομέα μέσω επιλεγμένου δικτύου συνεργατών.
Σημαντική δραστηριότητα της AllfaVad, είναι η AlfaVad Academy, που παρέχει επαγγελματικές και τεχνικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης με hands-on εργαστήρια, αίθουσες διδασκαλίας αλλά και σεμινάρια εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου. Όλες οι υπηρεσίες εκπαίδευσης προσφέρονται από μια επιλεγμένη ομάδα υψηλού επιπέδου πιστοποιημένων εκπαιδευτών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας www.alfavad.com