Η devolo φέρνει με το dLAN® 550+, τη βραβευμένη  range+ Technology και στην κατηγορία των 500 Mbit/s. Για το καλύτερο οικιακό δίκτυο σε όλο το σπίτι, η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί και τη γείωση της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη εμβέλεια. Επιπλέον ο προσαρμογέας dLAN διαθέτει δύο θύρες LANκαθώς και ενσωματωμένη πρίζα. Υπολογιστές, συσκευές διαδικτυακής ψυχαγωγίας καθώς και έξυπνες οικιακές συσκευές μπορούν να συνδέονται άμεσα, αξιοποιώντας έτσι όλες τις υποδοχές ρεύματος που διατίθενται στο χώρο. 

 

 

 

Γρήγορο Internet σε όλους τους χώρους του σπιτιού

¶μεσα μπορούμε πλέον να έχουμε Internet στο σπίτι όπου πραγματικά το χρειαζόμαστε: Με το dLAN Powerline η οικιακή δικτύωση είναι μία απλή υπόθεση. Το dLAN 550+ μας δίνει πρόσβαση στο Internet από κάθε πρίζα του σπιτιού μας. Είναι η ιδανική λύση για τη νέα γενιά ευρυζωνικής πρόσβασης στο Ιnternet, για μετάδοση IPTV  καθώς και Voice over IP.

 

Εύκολη εγκατάσταση χωρίς υπολογιστή

Για την εγκατάσταση του dLAN Powerline δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ούτε καν υπολογιστής. Ο ένας προσαρμογέας συνδέεται απλά στο router και στη συνέχεια οι υπόλοιποι προσαρμογείς δημιουργούν τη σύνδεση στις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο Internet, στους χώρους που θέλουμε. Η γρήγορη, σταθερή και σίγουρη σύνδεση υφίσταται άμεσα με την τοποθέτηση των προσαρμογέων και πατώντας τον ειδικό διακόπτη (πάνω στον προσαρμογέα). Για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο, φροντίζει η ασφαλής κωδικοποίηση.

 

devolo range+ Technology για υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη εμβέλεια

Η  devolo έχει εξοπλίσει τον προσαρμογέα dLAN 550 duo+ με την πολυβραβευμένη range+ Technology. Μέχρι τώρα οι προσαρμογείς Powerline μετέφεραν τα δεδομένα μέσω της φάσης και του ουδέτερου. Με την range+Technology χρησιμοποιείται πλέον και η γείωση για την επικοινωνία δεδομένων. Μία κατοχυρωμένη από την devolo διαδικασία σύνδεσης, φροντίζει για επιπλέον απόδοση, αφού αυξάνεται ταυτόχρονα σημαντικά και η εμβέλεια. Έτσι όλοι οι χώροι του σπιτιού εξοπλίζονται με σύνδεση Internet άριστης ποιότητας.  

 

dLAN 550 duo+ με δύο υποδοχές LAN και ενσωματωμένη πρίζα

O προσαρμογέας dLAN 550 duo+ διαθέτει δύο υποδοχές LAN, έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν απευθείας δύο συσκευές πάνω στον προσαρμογέα χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός switch. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα που διαθέτει ο προσαρμογέας, δε χάνεται καμία πρίζα ρεύματος στο χώρο του χρήστη. Ο προσαρμογέας διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου, που βελτιώνει περαιτέρω τη μεταφορά δεδομένων, καθώς και σύστημα προστασίας παιδιών.

 

Ο devolo dLAN 550 duo+ διατίθεται ήδη στην αγορά, είτε ως μεμονωμένος προσαρμογέας, είτε ως Starter Kit (περιέχει δύο προσαρμογείς), καθώς επίσης και ως Network Kit (3 προσαρμογείς). Το Starter Kit κοστίζει 79,90 ευρώ, το Network Kit 119,90 ευρώ, ενώ κάθε επιπλέον προσαρμογέας για την επέκταση του οικιακού δικτύου διατίθεται προς 44,90 ευρώ.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr καθώς και στο  YouTube www.youtube.com/devolo.

 

Σχετικά με την devoloAG

Η devolo AG, είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων powerline. Ο πυρήνας των προϊόντων της εταιρείας, στηρίζεται στην τεχνολογία dLAN®, που εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση,  όπως είναι αυτή της ηλεκτρικής ενέργειας για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται  τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων. Η devolo επενδύει τους πόρους της στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της τεχνολογίας dLAN® μέσα από δικές της πατενταρισμένες λύσεις. Από το 2009, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, στην αγορά των λύσεων Powerline. Επιπλέον κατέχει πολλές διακρίσεις και βραβεία από δοκιμές στις οποίες έχουν λάβει μέρος τα είκοσι και πλέον εκατομμύρια προϊόντα που έχει διαθέσει ήδη με επιτυχία στην αγορά μέχρι σήμερα. Με συνεχείς δράσεις, η devolo στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα  στους πελάτες, στους συνεργάτες και στο περιβάλλον.

 

dLAN Powerline, το απλό οικιακό δίκτυο μέσω παροχής ρεύματος

Η επανάσταση από την πρίζα. Το dLAN Powerline της devolo, χρησιμοποιεί την παροχή ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και κάθε πρίζα μετατρέπεται με τη βοήθεια ενός προσαρμογέα devolo σε σημείο πρόσβασης στο Internet. Οι υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά μέσα ψυχαγωγίας και οι έξυπνες οικιακές συσκευές συνεργάζονται εύκολα μεταξύ τους και συνδέονται  στο Ιnternet. Υψηλή ταχύτητα, ασφαλής κωδικοποίηση και απλή εγκατάσταση για οποιονδήποτε καθιστούν το dLAN Powerline, το καλύτερο οικιακό δίκτυο.