Η κυκλοφορία των προϊόντων ESET Endpoint Solutions συμπίπτει με τον εορτασμό της 25ης επετείου της τεχνολογίας NOD32

Η ESET, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας προληπτικής προστασίας κατά των ηλεκτρονικών ιών, η οποία φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια του NOD32, ανακοινώνει τη διάθεση των νέων λύσεων για εταιρικούς χρήστες, τα προϊόντα ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Antivirus, ενισχύοντας τη δυναμική της εταιρείας στον τομέα των επαγγελματικών λύσεων. Τα προϊόντα ESET Endpoint Antivirus και ESET Endpoint Security διατίθενται με τη λειτουργία ESET Remote Administrator, ενώ το ESET Endpoint Security είναι επιπλέον εμπλουτισμένο με τα χαρακτηριστικά Web Control, Two-way Firewall και Client Antispam.

Η μικρή κατανάλωση πόρων του συστήματος σε συνδυασμό με την προηγμένη λειτουργία της απομακρυσμένης διαχείρισης, αποτελούν ιδανικά χαρακτηριστικά για κάθε μέγεθος επιχείρησης. Χρησιμοποιώντας τα πολλαπλά επίπεδα ανίχνευσης της μηχανής ThreatSense της ESET και του συστήματος ESET Live Grid, οι νέες λύσεις προστασίας ESET Endpoint Solutions προσφέρουν κορυφαία προληπτική προστασία από τις επερχόμενες απειλές.

Το λογισμικό ασφαλείας της ESET χρησιμοποιείται από περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και είμαι υπερήφανος που, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και ανάπτυξη, μπορούμε να προσφέρουμε αυτή τη νέα προηγμένη σειρά προϊόντων στην αγορά των επαγγελματικών λύσεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η κυκλοφορία των προϊόντων ESET Endpoint Solutions συμπίπτει με τον εορτασμό της 25ης επετείου της τεχνολογίας NOD32», δηλώνει ο Richard Marko, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET.
Η νέα γενιά λύσεων ESET Endpoint Solutions συνεχίζουν μια μακρά παράδοση των προϊόντων υψηλής ποιότητας για εταιρικούς πελάτες, διαθέτοντας πάνω από δώδεκα νέα χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελούν οι νέες λειτουργίες, όπως το Web Control (περιορίζει την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους ανά κατηγορία), το Device Control και οι βελτιώσεις του ESET Remote Administrator, όπως Role-Based Management, Rollback of Updates, Real-time Web Dashboard, Randomized Task Execution, Multiple Log Formats, RSA Envision Support και Microsoft NAP Support.

Τα προϊόντα ESET Endpoint Solutions βασίζονται στη βραβευμένη τεχνολογία ESET NOD32 για την παροχή προστασίας σε επιχειρήσεις. «Με τις νέες λύσεις ESET Endpoint Solutions, μπορούμε να παρέχουμε στους εταιρικούς μας πελάτες ακόμα ασφαλέστερους τρόπους πρόσβασης στο διαδίκτυο. Νέες τεχνολογίες έχουν προστεθεί για να αποφευχθούν επιθέσεις από ιούς, συνδέσεις σε ανεπιθύμητα/μη ασφαλή συστημάτα και έκθεση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Σε συνδυασμό με το ισχυρό σύστημα Live Grid της ESET, το ESET Endpoint Security είναι έτοιμο για τις μελλοντικές απειλές στον κυβερνοχώρο», δηλώνει ο Righard Zwienenberg, Senior Research Fellow της ESET.

Μαζί με τα προϊόντα Endpoint Solutions, η ESET θα διαθέσει τις τελευταίες εκδόσεις των λύσεων για επαγγελματική χρήση: ESET File Security for Microsoft Windows Server, ESET File Security for Microsoft Windows Server Core και ESET Mail Security for IBM Lotus Domino.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ESET Endpoint Antivirus και ESET Endpoint Security είναι:

Web Control (μόνο στο ESET Endpoint Security) – Περιορίζει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες ανά κατηγορία, επιτρέποντας στο διαχειριστή να καθορίσει συγκεκριμένους κανόνες για τις ομάδες χρηστών που να συμβαδίζουν με τις πολιτικές της εταιρείας, ρυθμίζοντας και ελέγχοντας ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται οι χρήστες, βάση πολλαπλών κατηγορίων ιστοσελίδων (gaming, κοινωνική δικτύωση, αγορές). Οι ιστοσελίδες ταξινομούνται αυτόματα σε κατηγορίες μέσω cloud-based υπηρεσίων. Ο διαχειριστής μπορεί να επιλέξει την απαγόρευση της πλοήγησης σε αυτές τις τοποθεσίες που δημιουργούν υψηλό όγκο μεταφοράς δεδομένων, διατηρώντας το bandwidth της σύνδεσης σύμφωνα με την πολιτική χρήσης του διαδικτύου της εταιρείας.

Cient Antispam (μόνο στο ESET Endpoint Security) – Φιλτράρει αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam).

Two-way Firewall (μόνο στο ESET Endpoint Security) – Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο δίκτυο της εταιρείας και παρέχει προστασία anti-hacker.

Device Control – Δεν επιτρέπει τη σύνδεση άγνωστων μέσων, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα θέσπισης κανόνων και παραμέτρων για την πρόσβαση συγκεκριμένων συσκευών ή χρηστών.

Antivirus / Antispyware – Εξαλείφει όλους τους τύπους των απειλών, συμπεριλαμβανομένων των ιών, rootkits, worms, spyware και προσφέρει προαιρετικά δυνατότητα ελέγχου των αρχείων συγκρίνοντας τα με αρχεία που βρίσκονται στο cloud και εισαγωγή τους στη white-list. Οι πληροφορίες που στέλνονται στο cloud προέρχονται από εκτελέσιμα και συμπιεσμένα αρχεία.

ESET Remote Administrator – Επιτρέπει τη διαχείριση όλων των λύσεων ασφαλείας της ESET από μια κεντρική κονσόλα που διαθέτει τη λειτουργία Role-based Management, δίνοντας τη δυνατότητα στο διαχειριστή να εκχωρεί διαφορετικά δικαιώματα σε διαφορετικούς χρήστες. Επιπλέον, η λειτουργία επιτρέπει τον ελέγχο των χρηστών και τη δυνατότητα επιβολής κωδικών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Antivirus, παρακαλώ επισκεφτείτε: τη σελίδα: www.eset.com.gr