H Hitachi Data Systems Corporation, εταιρεία που ανήκει εξ ολοκλήρου στη Hitachi, Ltd. (TSE: 6501), ανακοίνωσε σήμερα λύσεις υποδομής με επίκεντρο το λογισμικό, που επιτρέπουν στους πελάτες της να απλοποιήσουν το ΙΤ και να απελευθερώσουν τα δεδομένα, καθιστώντας τα περισσότερο προσβάσιμα από τις υπάρχουσες και τις καινούργιες εφαρμογές συναλλαγής και analytics.

 

 

 

 

 

Οι νέες, προηγμένες λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους πελάτες της εταιρείας να έχουν αυξημένη πρόσβαση στην πληροφορία, μέσω εικονικοποιημένων, υπερ-ενοποιημένων και κλιμακούμενων πλατφορμών που έχουν δομηθεί για να επιταχύνουν τη μετάβαση στο IT ως Υπηρεσία (IT as a Service – ItaaS), με αρχιτεκτονική που προωθεί τη διαχείριση του λογισμικού και των εφαρμογών. Η Hitachi Data Systems ανακοίνωσε επίσης το ενεργό ενδιαφέρον της στην τοπική αγορά και την έναρξη λειτουργίας με τοπική παρουσία στην Αθήνα, με ευθύνη για την περιοχή της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας.

Storage Virtualization για Όλους

Με τις νέες προσθήκες στην οικογένεια λύσεων Hitachi VSP – τα G200, G400, G600 και το καινούργιο G800 – η Hitachi Data Systems είναι ο μόνος κατασκευαστής IT που απαντά στην ανάγκη των πελατών για διαχείριση του φόρτου εργασίας από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο με μία μόνο, ανεπτυγμένη και προηγμένη, λύση λογισμικού. Οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν συστήματα βάσει χωρητικότητας, απόδοσης και κόστους, χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση στη λειτουργικότητα. Οι επιχειρήσεις που χρειάζονται μικρότερα συστήματα θα έχουν πρόσβαση στην ίδια ακριβώς τεχνολογία εικονικοποίησης που διατίθεται στα προηγούμενα, μεγάλα συστήματα της HDS, τα οποία έχουν επιτύχει τη μέγιστη βαθμολογία -τόσο συνολικά όσο και στα σημεία- στην κατάταξη της Gartner Critical Capabilities for General-Purpose, High-End Storage Arrays1.

Κορυφαίες Ενοποιημένες Πλατφόρμες για Αυξημένο Φόρτο Εργασιών

Η σειρά λύσεων Hitachi Unified Compute Platform (UCP) επεκτάθηκε με νέα μοντέλα ενοποιημένης και υπερ-ενοποιημένης υποδομής που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών για ταχεία και ευκολότερη υποστήριξη των εργασιών, από τον πυρήνα έως τα περιφερειακά σημεία του εξοπλισμού. Το ενοποιημένο μοντέλο Hitachi UCP 600 ενσωματώνει τους blade servers Hitachi CB 2500 που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και προσφέρει ασύγκριτη σχέση απόδοσης/κόστους για κρίσιμης λειτουργίας εργασίες. Η οικογένεια λύσεων UCP, που ενσωματώνει το κορυφαίο στην αγορά λογισμικό αυτοματισμού της υποδομής Hitachi Unified Compute Platform Director, επιτρέπει στους πελάτες να αυξήσουν τη λειτουργική αποδοτικότητα με ταχεία ανάπτυξη και θέση σε λειτουργία της υποδομής για τη διαχείριση ενός ευέλικτου data center, έτοιμου να μεταβάλει τη διαχείριση των εργασιών σε ουσιαστική κάλυψη των σύγχρονων επιχειρησιακών αναγκών.

Δημιουργώντας Ενεργό Δεξαμενή Δεδομένων για Big Data Analytics

Η αρχιτεκτονική υπερ-ενοποίησης της νέας πλατφόρμας Hitachi Hyper Scale-Out Platform (HSP) προσφέρει οικονομικά αποδοτική υπολογιστική απόδοση και χωρητικότητα που αυξάνει κατΆ απαίτηση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης (on demand). Διαθέτει την ικανότητα να διαχειρίζεται τεράστιες ποσότητες από σύνθετα δεδομένα που προέρχονται από διαφορετικές πηγές σε μια πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική, επιτρέποντας στους χρήστες να αναλύουν τα διαθέσιμα δεδομένα και να ελαχιστοποιούν την ανάγκη για μετακίνηση μεγάλων ομάδων δεδομένων για την εκτέλεση λειτουργιών analytics για big data.

Εφαρμογές για Αυτοματοποιημένη Τροφοδοσία και Προστασία Δεδομένων

Η Hitachi Data Systems ενισχύει τη μακρά σειρά εργαλείων λογισμικού με νέες λύσεις, που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να δομήσουν ένα περιβάλλον ITaaS, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες αυτο-διαχείρισης στους χρήστες μέσα στην επιχείρηση. Συμπληρώνοντας την πλατφόρμα Hitachi Command Suite, το Hitachi Infrastructure Director είναι μια νέα εφαρμογή παραμετροποίησης και διαχείρισης της αποθήκευσης που απλοποιεί την ασφάλεια των δεδομένων με αυτοματισμό και ενορχήστρωση τεχνολογιών όπως το storage-based snapshot, η κλωνοποίηση και η δημιουργία αντιγράφων, σε συνδυασμό με δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων (backup) σε πραγματικό χρόνο, διαρκή προστασία των δεδομένων και λειτουργίες αρχειοθέτησης – όλα υπό την «ομπρέλα» μιας ενιαίας πλατφόρμας.

Υποστηρικτικές Δηλώσεις

Οι θεμελιώδεις ανάγκες του ΙΤ αλλάζουν. Είτε πρόκειται για την υιοθέτηση ΅τρίτης πλατφόρμας΄ τεχνολογιών και εξεύρεση της ισορροπίας μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων του ΙΤ, ή για την αυξανόμενη ανάγκη να προσφέρεται το ΙΤ ως Υπηρεσία, συμβαίνουν σημαντικές, ουσιαστικές αλλαγές, ενώ οι πελάτες μας προσπαθούν να μεταβούν στο ITaaS, δήλωσε σχετικά ο SeanMoser, ανώτατος αντιπρόεδρος παγκόσμιων λύσεων και διαχείρισης προϊόντων της Hitachi Data Systems. Οι πελάτες αναζητούν τρόπους να γίνουν πιο ευέλικτοι προκειμένου να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Hitachi προσφέρει μια νέα γενιά τεχνολογιών με επίκεντρο το λογισμικό, σχεδιασμένων να υποστηρίζουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου υπολογιστικού περιβάλλοντος και των εφαρμογών του πελάτη, ώστε να ικανοποιούν τους επιχειρηματικούς στόχους και να συνδέουν αυτό που χρειάζεται η επιχείρηση σήμερα με το μέλλον της τεχνολογίας.

Σήμερα, το υπολογιστικό περιβάλλον των επιχειρήσεων και οργανισμών είναι δομημένο γύρω από τη διαχείριση πολύπλοκων εφαρμογών. Οι οργανισμοί έχουν ανάγκη να διαχειριστούν αποτελεσματικά τον, συνεχώς αυξανόμενο, όγκο δεδομένων και να δημιουργήσουν ένα ενοποιημένο, λειτουργικό περιβάλλον που θα αξιοποιεί την πληροφορία και θα βοηθά την επιχείρηση να προσφέρει σύγχρονες, ανταγωνιστικές υπηρεσίες – τόσο εσωτερικά στους ανθρώπους της, όσο και στους πελάτες της. Η Hitachi Data Systems ανακοίνωσε ένα εξελιγμένο portfolio λύσεων που απαντά ακριβώς σε αυτήν την ανάγκη και ανοίγει το δρόμο στους οργανισμούς να περάσουν στην εποχή του ITaaS. Με την παρουσία της πλέον στην Αθήνα, η HDS και οι συνεργάτες της θα βρίσκονται πιο κοντά στους πελάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες τους με αμεσότητα, υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονες υπηρεσίες, σχολίασε ο Γιάννης Κυριακίδης, country manager, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Hitachi Data Systems.

Μάθετε Περισσότερα