Στο υπέροχο περιβάλλον του Radisson Blu hotel στο St. Julians, η Inter Engineering πραγματοποίησε το 5ο της One Stop Security Workshop και το 1ο της σεμινάριο στην Μάλτα.
 
Αυτή η σειρά των σεμιναρίων, αποσκοπούσε στις εταιρείες Πληροφορικής και στα στελέχη οργανισμών, μεταφέροντας την επίγνωση πάνω στις εξελίξεις των διαφόρων απειλών κατά της ασφάλειας και της επαγγελματικής πρόβλεψης τους με πρακτικό τρόπο, με απώτερο σκοπό να οπλίσει τους παρευρισκομένους με τις γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στους δικούς τους οργανισμούς και για τους πελάτες τους.
 
Εστιάζοντας στην πραγματικότητα αυτή τη φορά το workshop πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με δύο παγκοσμίου φήμης και μακροχρόνια συνεργάτες της Inter Engineering : την F-Secure, τη παγκόσμια πρωτοπόρο στην κατηγορία του Anti Malware (αντιμετώπισης κακόβουλου λογισμικού) και την Vasco, τον ηγέτη στην κατηγορία Strong Authentication (Ασφαλής Ταυτοποίηση).
 
Η ημέρα ξεκίνησε με καλεσμένο ομιλητή τον Donald Tabone από την KPMG της Μάλτας, ο οποίος έδωσε μία ολιστική προσέγγιση πάνω στην Ασφάλεια της Πληροφορικής, δίνοντας τροφή για σκέψη και συζήτηση.
 
O Josmaarten Swinkels, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Inter Engineering, παρουσίασε εξ ονόματος της Vasco μια εικόνα για τις μελλοντικές ανάγκες της ασφαλής πιστοποίησης σε ένα κόσμο όπου η ψηφιακή ταυτότητα των χρηστών θα πρέπει να εξατομικεύεται με την χρήση πολλαπλών συσκευών και κατά ένα συντριπτικό αριθμό των υπηρεσιών cloud.
 
O Antti Tikkanen των response labs της F-Secure συνέχισε αποκαλύπτοντας τα τελευταία tricks του Online οργανωμένου εγκλήματος καθώς και τις προβλεπόμενες εξελίξεις. Ο ρυθμός που ακολουθείται απαιτεί πρωτοποριακή αντιμετώπιση. Η καινοτομική προσέγγιση της F-Secure εξασφαλίζει επαρκής προστασία για τώρα και για το μέλλον.
 
Πάνω από 40 άνθρωποι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση και τα θέματα ήταν ξεκάθαρα κάτι που φάνηκε και από την αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων.
 
Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με ένα ανεπίσημο γεύμα κατά τη διάρκεια του οποίου οι συζητήσεις συνεχίστηκαν.
 
Η Inter Engineering είχε την ευκαιρία να εξηγήσει την ενδεχόμενη συμβολή της στην κάλυψη των απαιτήσεων ασφάλειας και της περαιτέρω ανάπτυξης της τεχνογνωσίας στη Μάλτα. Η απόκριση απέδειξε  το ενδιαφέρον υψηλού επιπέδου για τον τομέα της ασφάλειας και επιβεβαίωσε την ορθότητα αυτής της προσέγγισης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Inter Engineering στο:
sales@inter-datasecurity.com
Tel. +30.2410.670030