Η Kaspersky Lab και η IDEAL Electronics ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους για τη διανομή των κορυφαίων λύσεων ασφάλειας της Kaspersky Lab για καταναλωτές και οικιακούς χρήστες, επιπλέον της διανομής εταιρικών λύσεων ασφάλειας.

 

 

 

 

Η IDEAL Electronics δραστηριοποιείται με επιτυχία ως επίσημος διανομέας των εταιρικών λύσεων ασφάλειας της Kaspersky Lab από το Φεβρουάριο του 2013. Με το διευρυμένο πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιρειών, η IDEAL Electronics θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη ενός τοπικού δικτύου μεταπωλητών, το οποίο θα εστιάζει στις πωλήσεις των κορυφαίων προϊόντων ασφάλειας της Kaspersky Lab για οικιακούς χρήστες. Στο πλαίσιο αυτό, η Kaspersky Lab θα αξιοποιήσει το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων της IDEAL και την εξειδίκευση της στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, ώστε να ενισχύσει τις στενές της σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες.

«Η επέκταση της συνεργασίας με την IDEAL Electronics αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εμάς και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει τη διαθεσιμότητα των διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα. Η συνεργασία μας με την IDEAL όσον αφορά στην αγορά των εταιρικών λύσεων έχει ήδη αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική. Ελπίζουμε ότι η εμπειρία της στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και οι συνεργασίες της με δίκτυα λιανικής πώλησης θα ενισχύσουν την ήδη ισχυρή παρουσία της Kaspersky Lab στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Dragan Martinovic, Managing Director Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Kaspersky Lab.

Ο Σαμουήλ Δαυίδ, Διευθύνων Σύμβουλος της IDEAL Electronics, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Kaspersky Lab και που προσθέτουμε τις λύσεις ασφάλειας της εταιρείας για οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις στο χαρτοφυλάκιο μας. Πιστεύουμε ότι με τα καταναλωτικά προϊόντα μπορούμε να προσφέρουμε στο δίκτυό μας όλο το φάσμα των κορυφαίων λύσεων ασφάλειας της Kaspersky Lab».

Πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως αξιοποιούν τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Kaspersky Lab για την ψηφιακή τους ασφάλεια. Η εταιρική πελατειακή βάση της Kaspersky Lab ξεπερνάει τις 250.000 εταιρείες ανά την υφήλιο, καλύπτοντας από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέχρι μεγάλους κυβερνητικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  www.kaspersky.com και www.ideal.gr