H εταιρεία Orthology Ltd (www.οrthology.gr), επίσημος διανομέας των GFI προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνει την εταιρική αναδιοργάνωση της GFI Software και την ίδρυση της LogicNow, με σκοπό την διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων και υπηρεσιών της!

 

 

 

 

 

Η LogicNow, θα περιλαμβάνει στα προϊόντα της τα GFI MAX, IASO Cloud Backup και άλλα cloud-based προϊόντα, και θα επικεντρωθεί σε τεχνολογίες SaaS. Η GFI θα επικεντρωθεί σε λύσεις private cloud, που θα αφορούν τόσο στη IT διαχείριση, όσο και σε τελικούς πελάτες. Παρότι οι δυο εταιρίες θα λειτουργούν ξεχωριστά, το management team που έχει οδηγήσει στην επιτυχία της εταιρίας μέχρι σήμερα παραμένει αμετάβλητο.

Το GFI MAX, το οποίο γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά, είναι η πιο επιτυχημένη πλατφόρμα Managed Service Provider (MSP) στον κόσμο, με 10.000 πελάτες, σε περισσότερες από 100 χώρες. Ως μέρος της αναδιοργάνωσης, το GFI MAX θα μετονομασθεί σε MAXfocus. Με βραβευμένα προϊόντα όπως τα MAXRemoteManagement, MAXMail, MAXServiceDesk και MAXBackup, το MAXfocus θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην παροχή λύσεων αναγκών των MSPs και των IT Service Providers.

Το MAXfocus αυτή τη στιγμή έχει μια ενεργή κοινότητα με πάνω από 10.000 MSPs, καθώς και μια πορεία ανάπτυξης, κατά την οποία εισάγει λειτουργικές βελτιώσεις σε πολύ ταχύτερο ρυθμό από οποιονδήποτε ανταγωνιστή του. Πρόσφατες δυνατότητες που ενσωματώθηκαν στην πλατφόρμα όπως το Web Protection, η διαχείριση υπηρεσιών Cloud και οι λύσεις email security, καθιστούν το MAXfocus την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα Remote Management στην αγορά της πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προϊόντα και υπηρεσίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα links http://www.gfimax.com και http://www.logicnow.com