H εταιρεία Orthology Ltd (www.οrthology.gr), επίσημος διανομέας της εταιρείας Altaro Software στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας έκδοσης 5 του λογισμικού AltaroHyperVbackup.

FullyHyperVAware: Πραγματοποιεί όλες τις πολύπλοκες συνδέσεις διαμόρφωσης και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για κάθε Hyper-V Virtual Machine με λιγότερα από 5 κλικ.

Flexible & FullyFeatured: Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε μόνο ένα VM; Κανένα πρόβλημα, η δύναμη της επιλογής είναι δική σας!

Supportof Win2012: Η πρώτη Hyper-V εφεδρική λύση για την υποστήριξη του Microsoft Windows Server 2012 (και Windows Server 2008 R2).

 Τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης έχουν ως ακολούθως:

  • Multiple Backup and Offsite Locations: Δυνατότητα διαμόρφωσης πολλαπλών αντιγράφων ασφαλείας διαφορετικών VMs σε διαφορετικές τοποθεσίες, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ευελιξία.
  • Job Queuing and Management: Εκτέλεση ταυτόχρονα των backup/restore/offsite εργασιών αντιγραφής και δυνατότητα δρομολόγησης μίας ενέργειας στην ΅ουράΆ ενώ εκτελούνται άλλες εργασίες.
  • Centralized Configuration and Management of Multiple Hosts: Το user interface προσφέρει διαχείριση και ρύθμιση των εργασιών backup/restore σε πολλαπλούς hosts. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε τα VMs μέσω της κεντρικής κονσόλας χωρίς να χρειάζεται η διαμόρφωση των μεμονομένων host.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ακόλουθο link: http://www.altaro.com/hypervbackup/whatsnewv5.php

Πληροφορίες που αφορούν την αδειοδότηση του Hypervbackup

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη από την Orthology στους χρήστες του Hyper-V backup με ενεργό “Hyper-v backup SMA” το οποίο προσφέρει υποστήριξη και δωρεάν εκδόσεις στους χρήστες των προγραμμάτων. Οι χρήστες προηγούμενων εκδόσεων θα πρέπει να προμηθευτούν την ανανέωση και τους νέους κωδικούς της εγκατάστασης.