Ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει υψηλότερες δυνατότητες κέρδους προς τους συνεργάτες που εστιάζουν στην ασφάλεια 

H Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), παρουσιάζει το Symantec Secure One, το ενισχυμένο πρόγραμμα συνεργατών για το κανάλι διανομής/μεταπώλησης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συνεργάτες που επικεντρώνονται στον τομέα της ασφάλειας να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους. Το Symantec Secure One προσφέρει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να έχουν υψηλότερες αποδόσεις κερδίζοντας μέσα από απλοποιημένες απαιτήσεις επάρκειας και πιστοποίησης, ενώ μπορούν να έχουν πλέον ένα πιο προβλέψιμο Growth Accelerator Rebate. Κάτω από την ομπρέλα του Secure One θα ενταχθεί και ένα νέο πρόγραμμα διανομής, με σκοπό να υποστηρίξει και να επιταχύνει περαιτέρω την ανάπτυξη των συνεργατών.

«Με στόχο πάντα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και για να ενισχυθεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο, στοχεύουμε σε λύσεις που αντιμετωπίζουν τις πιο εξελιγμένες κακόβουλες επιθέσεις και με το πρόγραμμα Symantec Secure One, οι συνεργάτες μας θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους», δήλωσε ο John Thompson, Global Senior Vice President of Partner and Channel sales, της Symantec. «Το νέο αυτό ενισχυμένο πρόγραμμα παρέχει στους συνεργάτες μας μια σαφή πορεία αλλά και στόχους έτσι ώστε να επωφεληθούν από την καινοτομία και την ανάπτυξη με την οποία πορευόμαστε ως η μεγαλύτερη εταιρεία ασφάλειας στον τομέα του κυβερνοχώρου».

To Secure One στα σημεία:

  • Υψηλότερες αποδόσεις– Το Growth Accelerator Rebate (GAR) της Symantec θέτει ένα στόχο για τις νέες δουλειές και ανταμείβει τον συνεργάτη από την πρώτη κιόλας συναλλαγή. Μόλις ο συνεργάτης φτάσει το επίπεδο Platinum σε οποιονδήποτε τομέα (Threat Protection, Information Protection ή Cyber Security Services), οι συνεργάτες συμμετέχουν σε ένα προβλέψιμο, κερδοφόρο GAR, σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του Core Security.
  • Ταχύτερες πληρωμές –Οι συνεργάτες δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το τέλος του έτους, για την απόδοση των απολογιστικών τους, γεγονός που στην πράξη μεταφράζεται σε ταχύτερες ταμειακές ροές. Επιπλέον οι ευκαιρίες για απόκτηση μεγαλύτερων κερδών αυξάνεται στο τρίμηνο κατά 50%.
  • Εύκολη επίτευξη στόχων -Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ για τους συνεργάτες να επιτύχουν το επίπεδο Platinum. Έχοντας εξορθολογήσει τις ειδικές ανάγκες του προγράμματος (τεχνική επικύρωση, αναφορές πελατών, απαιτήσεις πιστοποίησης πωλήσεων), οι συνεργάτες μας μπορούν πλέον να κερδίσουν περισσότερα έσοδα, πιο γρήγορα και με λιγότερες διαδικασίες.

Το πρόγραμμα Symantec Secure One έχει ενεργοποιηθεί παγκοσμίως από 5 Οκτωβρίου 2015, αρχικά για μεταπωλητές, ενώ το βελτιωμένο πρόγραμμα διανομής θα αναπτυχθεί αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το partnernet.symantec.com.