Η HOL, εταιρία του ομίλου Vodafone, επέλεξε τη CyberStream και την πλατφόρμα Spotfire Visual Analytics της εταιρίας TIBCO ως λύση για το ριζικό ανασχεδιασμό του εταιρικού data warehouse και την υιοθέτηση μίας νέας προσέγγισης στην ανάλυση δεδομένων, εγκαταλείποντας τη λογική της Επιχειρηματικής Ευφυΐας του χθες και προχωρώντας στην Οπτική Ανάλυση Δεδομένων (Visual Analytics) του αύριο.

 

 

 

 

 

«Με το TIBCO Spotfire έχουμε αποκτήσει ένα εύχρηστο και ευέλικτο περιβάλλον VisualAnalytics», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του τμήματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας της HOL, κ. Σπυρίδων Λιγουδιστιανός. «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο BI, με μικρό κύκλο εκμάθησης, που προσφέρει μεγάλη ελευθερία στους χρήστες κάθε επιπέδου να σχεδιάζουν γρήγορα dashboardsμε οπτικές αναλύσεις και να τα διαμοιράζουν σε κάθε ενδιαφερόμενο. Έχουμε εξασφαλίσει, έτσι, τη δυνατότητα να αναλύουμε γρήγορα τα δεδομένα, να εντοπίζουμε εύκολα τα καίρια προβλήματα και να διαπιστώνουμε τις τάσεις που επικρατούν για διάφορους δείκτες ενδιαφέροντος και μάλιστα, σε πραγματικό χρόνο. Και όλα τα προηγούμενα, υποστηριζόμενα από την εξαιρετική ομάδα της CyberStream, που με την τεχνογνωσία της, τόσο στο ίδιο το εργαλείο όσο και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, μας υπέδειξε τις κατευθύνσεις και μας έδωσε την ώθηση να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες της νέας λύσης.».

H CyberStream εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων Αποθηκών Δεδομένων, Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BusinessIntelligenceBI) και VisualAnalytics, ενώ είναι στρατηγικός συνεργάτης της TIBCO στο χώρο των Analytics και της Επιχειρηματικής Ευφυΐας.