• Το μικρότερο laptop 13” στον πλανήτη*, το XPS 13, προσφέρει την πρώτη στον κόσμο οθόνη 4Κ infinity σχεδόν χωρίς πλαίσιο, υψηλή επεξεργαστική φορητότητα και μέχρι 15 ώρες** διάρκεια μπαταρίας. Όλα τα παραπάνω στο μέγεθος ενός laptop 11 ιντσών
  • Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα στην ελληνική αγορά με τη μοναδική εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, για να συμπληρώσει τις καινοτόμες προτάσεις που προσφέρει η Dell στους Έλληνες καταναλωτές ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Με προϊόντα σχεδιασμένα για τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν φορητότητα, παραγωγικότητα και προσωπική ψυχαγωγία, η Dell διαθέτει πλέον και στην ελληνική αγορά το νέο μοναδικό Dell XPS 13, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας κατασκευής, με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και καινοτόμο σχεδιασμό.

XPS 13: Καταργήστεταπλαίσια

Η οικογένεια XPS σχεδιαζόταν πάντα με στόχο να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Συνεχίζοντας αυτή την παράδοση με τον καλύτερο τρόπο, το Dell XPS 13, το μικρότερο laptop 13” στον πλανήτη*, προσφέρει την πρώτη στον κόσμο οθόνη 4K infinity σχεδόν χωρίς πλαίσιο και την υψηλή επεξεργαστική ισχύ για εργασία από οποιοδήποτε μέρος. Το XPS 13 με Windows 8.1, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό notebook στο μέγεθός του, με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, προσφέροντας έως και 15 ώρες αυτονομίας μετά τη φόρτιση. Με οθόνη 13,3” FHD ή QHD+ Touch Ultrasharp με φωτεινότητα 400 nit, το XPS 13 δίνει εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα στη θέαση ταινιών και φωτογραφιών. Οι 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ και οι δίσκοι SSD παρέχουν υψηλές επιδόσεις και άμεση απόκριση σε έναν εκπληκτικά ελαφρύ σχεδιασμό με βάρος μόλις 1.18kg***. Η παραγωγικότητα εν κινήσει δεν είχε ποτέ περισσότερο στυλ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • 5ης γενιάς επεξεργαστής Intel® Core™ i5-5200U ή Intel® Core™ i7-5500U
  • Οθόνη 13,3” FHD ή QHD+ Touch Ultrasharp με φωτεινότητα 400 nit
  • Λειτουργικό σύστημα Windows 8.1
  • Μνήμη έως 8 GB
  • Σκληρός δίσκος SSD έως 256 GB
  • Κάρτα γραφικών Intel® HD Graphics 5500
  • Ήχος υψηλής πιστότητας με Waves MaxxAudio® Pro
  • Spill proof, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
  • Διάρκεια μπαταρίας μέχρι 15** ώρες
  • Βάρος μόνο 1.18 kg***.

Διαθεσιμότητα

Τo νέo μοντέλo διατίθεται στην ελληνική αγορά από το δίκτυο συνεργατών της Dell και καταστήματα αλυσίδων λιανικής πώλησης. Καλύπτεται από τη μοναδική εγγύηση Dell Next Business Day η οποία προσφέρει στους καταναλωτές 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη****.

Σύνδεσμοι

Dell Inspiron XPS 13

Βρείτετην Dell:

*Με βάση εσωτερική ανάλυση της Dellπου πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2014

**Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Δοκιμή με τη μέτρηση BrowsingBench από την Dell τον Νοέμβριο του 2014. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.eembc.org για περισσότερες πληροφορίες. Δοκιμή με σύστημα με 150-nits (40%) φωτεινότητα, ενεργοποιημένο WiFi, μνήμη 4GB, γραφικά Intel HD 5500, επεξεργαστή Intel Core i5, δίσκο SSD 128GB και οθόνη FHD. Τα αποτελέσματα της δοκιμής πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο για σύγκριση ενός προϊόντος με ένα άλλο και δεν αποτελούν εγγύηση ότι θα επιτυγχάνεται η ίδια διάρκεια ζωής μπαταρίας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι σημαντικά μειωμένη και εξαρτάται από τη διαμόρφωση του προϊόντος, το λογισμικό, τη χρήση, τις συνθήκες λειτουργίας, τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας φθίνει με τη χρήση και το χρόνο.

***Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την διαμόρφωση και κατασκευαστικές διακυμάνσεις

**** Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή