Η Intel Corporation ανακοίνωσε την προϊοντική οικογένεια επεξεργαστών Intel® Xeon® E7-8800/4800 v3, οι οποίοι παρέχουν επιταχυνόμενη επιχειρηματική διορατικότητα μέσω analytics πραγματικού χρόνου, προηγμένη απόδοση και αξιοπιστία σε κρίσιμες υπολογιστικές εργασίες.

 

 

 

 

 

 

Η επιχειρηματική πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τις εταιρείες σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, από την υγεία και το λιανικό εμπόριο, μέχρι τις τηλεπικοινωνίες. Η ανάγκη γρήγορης άντλησης δεδομένων που υποστηρίζουν την εξαγωγή πρακτικά αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων, με την ανάλυση  μεγάλων όγκων δεδομένων, καθιστά επιτακτική τη χρήση νέων τεχνολογιών στους τομείς in-memory computing και big data analytics.

Δεδομένης της υφιστάμενης και μελλοντικής ζήτησης σε in-memory computing, τα έσοδα αυτής της αγοράς εκτιμάται, από την Gartner, ότι θα ξεπεράσουν τα $9,5 δις μέχρι το τέλος του 2018, ενώ τουλάχιστον το 50 τοις εκατό των μεγάλων οργανισμών θα υιοθετήσει τo in-memory computing, στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής τους.