Η Clearswift έχει ξεκινήσει την FY16 της με μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις, τονίζοντας την θέση της ως μια παγκόσμια πρωτοπόρος στον τομέα της αποφυγής διαρροής πληροφοριών, με πρωτοποριακές τεχνολογίες και την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

Τα τελευταία βραβεία έρχονται από το SC Magazine Europe, εκεί όπου η Clearswift κέρδισε το βραβείο Best Email Security για το προϊόν της SECURE Email Gateway, με τις μοναδικές του ικανότητες να μειώνει τις επιπτώσεις που προέρχονται από λάθη στο email, ένα πρόβλημα που επικρατεί στις τελευταίες ειδήσεις. Η Clearswift ήταν επίσης φιναλίστ στην κατηγορία Best DLP Solution για την μοναδική της Adaptive Redaction technology και την κατηγορία της καλύτερης Customer Service, αποδεικνύοντας την αξία της όχι μόνο τεχνικά αλλά επίσης και για την τεχνική υποστήριξη.

Η νίκη αυτή έρχεται μετά από το Infosecurity Products Guide Global Excellence Awards, εκεί όπου η Clearswift έλαβε την υψηλότερη αναγνώριση ως ο χρυσός νικητής για το Customer Service Department της χρονιάς, με την παροχή απίστευτα υψηλών βαθμολογιών ικανοποίησης πελατών για σειρά διαδοχικών ετών.

Αυτό επίσης συνοδευόταν από δύο ακόμη νίκες, αυτή του καλύτερου Security Software για την τεχνολογία της Adaptive Redaction και του καλύτερου Email Security για το προϊόν της SECURE Email Gateway. Αυτά τα βραβεία επικυρώνουν την Clearwift ως μία εταιρεία που έχει αλλάξει το παιχνίδι στην αγορά της αποφυγής διαρροής πληροφοριών.

Δεν είναι μόνο τα βραβεία που τονίζουν την επιτυχία της Clearswift. Τον Απρίλιο, η Clearswift συμπεριλήφθη στην Cybersecurity 500 list, μία λίστα με τις 500 εταιρείες ασφάλειας του κυβερνοχώρου παγκοσμίως που πρέπει να παρακολουθείς.

Ο Heath Davies, Chief Executive της Clearswift σχολιάζει: “Είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας, που είμαστε μία καινοτόμα εταιρεία η οποία διασπά την αγορά του DLP με τεχνολογίες που είναι τόσο πιο αποτελεσματικές από τις υπάρχουσες λύσεις αλλά και ευκολότερες στην εφαρμογή και τη χρήση. Έχοντας τους πελάτες μας και τους συνεργάτες στο προσκήνιο, μας δίνει τη δυνατότητα να παραμένουμε παθιασμένοι και αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από τις επισημάνσεις της πρωτοποριακής μας τεχνολογίας και της υπέρτατης ποιότητας εξυπηρέτησης. Αυτό μας κάνει διαφορετικούς και θα συνεχίσει να μας ξεχωρίζει, καθώς φέρνουμε νέα προϊόντα στην αγορά που αλλάζουν τα δεδομένα και νέες καινοτομίες στο προσκήνιο της βιομηχανίας.”

“Με σχεδόν 20 χρόνια έντονη Cleraswift συνεργασία η Inter Engineering είναι πολύ υπερήφανη που αποτελεί μέρος αυτής της σημαντικής αποστολής. Συγχαίρουμε από καρδιάς ολόκληρη την ομάδα της Clearswift με τα βραβεία αυτά που δικαιούται απόλυτα”, σχολιάζει ο Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering – συνεργάτης διανομέας της Clearswift. “Για άλλη μία φορά αναδεικνύεται η αριστεία στο R&D της Clearswift, στην στρατηγική αλλά φυσικά επίσης στην ομαδική εργασία παραδίδοντας ποιοτικά προϊόντα και ποιοτική υποστήριξη όλα τα χρόνια, σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αποτελούμαστε μέρος αυτής της ομάδας”.