Τα νέα, ισχυρά εργαλεία που διαθέτει στις επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της ασφάλειας και να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους, παρουσίασε η ESET Hellas στους συνεργάτες της που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «ESET SECURITY DAYS GREECE 2015».

 

 

Αναλυτικότερα, στα ESET SECURITY DAYS GREECE 2015 οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν αρχικά για το DESLock+, μία εφαρμογή κρυπτογράφησης που κρατάει ασφαλή τα εταιρικά δεδομένα, με λειτουργίες όπως File and Folder Encryption, Removable media Encryption, Full Disk Encryption κ.α.. Ενδιαφέρον συγκέντρωσε και η παρουσίαση της λύσης ESET Secure Authentication, μίας μεθόδου πιστοποίησης 2 παραγόντων για εφαρμογές της Microsoft όπως Microsoft Sharepoint, Microsoft Dynamics, Microsoft Exchange, η ενσωμάτωση της οποίας στο εταιρικό δίκτυο προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στις εταιρίες και τα τμήματα Administration. Τέλος, παρουσιάστηκαν οι νέες εκδόσεις των εταιρικών λύσεων ESET Endpoint Antivirus και ESET Endpoint Security, που χάρη στο επανασχεδιασμένο ESET Remote Administrator 6, προσφέρουν ακόμη πιο γρήγορη, αξιόπιστη και εύκολη διαχείριση της ασφάλειας των τερματικών κάθε επιχείρησης. Ο τρόπος λειτουργίας όλων των λύσεων παρουσιάστηκε ζωντανά με Live Demo ώστε οι παρευρισκόμενοι να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα για την ευχρηστία τους, ενώ στο τέλος αφιερώθηκε χρόνος για να απαντηθούν απορίες που διευκρίνιζαν τη χρήση και τις δυνατότητες των προϊόντων.

 «Σχεδιάζοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με τους επαγγελματίες του χώρου της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, μέσα από την παρουσίαση λύσεων που θα τους βοηθήσουν να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους και να μπορούν έτσι ανενόχλητοι να συνεχίζουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα» σχολίασε ο κ. Δήμης Στρούθος, γενικός διευθυντής της ESET Hellas. «Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες που παρευρέθηκαν και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε διαρκώς να τους προσφέρουμε λύσεις που θα τους βοηθούν να αυξάνουν εύκολα και αποτελεσματικά το επίπεδο ασφάλειας»