Στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Print Media Academy θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου 2014 το συνέδριο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο «ICS 3C – ICS Cybersecurity Council Conference 2014».

 

 

 

 

 

Στα πλαίσια του συνεδρίου, ειδικοί του τομέα της κυβερνοασφάλειας θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν όλες τις νεότερες στρατηγικές και εξελίξεις για τη προστασία πληροφοριών των κρίσιμων υποδομών στον Ευρωπαϊκό χώρο. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σημαντικούς εκπροσώπους που προέρχονται από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς κρίσιμων υποδομών όπως: βιομηχανίες χημικών, φαρμάκων και πετρελαίου, εταιρίες τηλεπικοινωνιών, μεταφοράς και υγείας καθώς επίσης και κυβερνητικούς και ερευνητικούς φορείς.

Το συνέδριο διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών – ENISA και θα έχει ως χορηγούς τις εταιρίες ABB, ΗΙΜΑ, Honeywell, Siemens, Waterfall, Odyssey, ISC.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο http://www.anapur.de/u_e_ICS_Cybersecurity_Conference_2014_HD.htm