Η ITWay Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Array Networks . Εταιρία με 15 χρόνια αποδεδειγμένης αξιοπιστίας από large cloud providers και από επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ή φάσματος σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα . Η Array έχει δημιουργήσει μια απαράμιλλη φήμη με την τεχνολογία επόμενης γενιάς που διαθέτει. Έχοντας την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης, έχει ως επίκεντρο τον πελάτη και παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη υψηλών απαιτήσεων .

Η Array Networks ,αποδεδειγμένα σε πάνω από 5000 πελάτες, βελτιώνει την διαθεσιμότητα την απόδοση και την βελτιστοποίηση της ασφάλειας και διακίνησης των εφαρμογών σε cloud ή data center για κάθε χρήστη οπουδήποτε, καθώς ελαχιστοποιεί το κόστος και την πολυπλοκότητα.

Οι λύσεις virtual & physical load balancing, acceleration & security της Array Networks παρέχουν την ευελιξία ,την επεκτασιμότητα και τα προηγμένα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι βασικοί άξονες για το νέο σημερινό δυναμικό περιβάλλον δικτύου.

«Με την Array Networks στο χαρτοφυλάκιο των οίκων που συνεργαζόμαστε και διανέμουμε ως ITWay Hellas SA, δίνουμε την ευκαιρία στους συνεργάτες μας να προσφέρουν πραγματικά one-stop shop λύσεις optimization. Σε ένα πλαίσιο όπου η χρήση και η δημιουργία υπολογιστικών νεφών διαδίδεται όλο και περισσότερο, η Array Networks βελτιώνει τη διαθεσιμότητα, τις επιδόσεις και την ασφάλεια των εφαρμογών, βελτιστοποιεί τα data centers, σαφώς τα ιδιωτικά δίκτυα και βεβαίως την κίνηση στο cloud. Χάρη σε τεχνολογικούς εταίρους, όπως η Microsoft, η IBM και Dell, οι πελάτες της Array Networks μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε λύσεις που θα τους βοηθήσουν ώστε να επιτύχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» , δήλωσε ο κος Ιωάννης Γκιώνης , Sales & Marketing Manager της εταιρίας ITWAY Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας:

http://www.arraynetworks.com/