H PhoenixPro, www.phoenixpro.com , εξειδικευμένη εταιρεία παροχής ηλεκτρονικής προστασίας και ασφάλειας, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την Balabit IT Security. Η Balabit παρέχει λύσεις προστασίας των οργανισμών από τους διαχειριστές των συστημάτων και τεχνολογιών φύλαξης, επεξεργασίας και διακίνησης δεδομένων και πληροφοριών.

Σχολιάζοντας τους στόχους της συγκεκριμένης συνεργασίας, ο CEO της PhoenixPro, Γεώργιος Α. Κορέλλης εξήγησε: «η διαχρονική ανάγκη των πελατών μας για προστασία της εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας των δεδομένων και πληροφοριών τους επεκτείνεται και πρέπει να αντιμετωπίζει και τους κινδύνους που μπορεί να προέλθουν από τους ιδίους τους διαχειριστές των συστημάτων και τεχνολογιών του οργανισμού. 

Ιδιαίτερα στο ιδιαίτερα διαφοροποιημένο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον όπως αυτό έχει διαμορφωθεί, οι διοικήσεις επιζητούν τρόπους να διασφαλίσουν (α) ότι έχουν την δυνατότητα να προλάβουν κακόβουλες ενέργειες από χρήστες με ψηλά δικαιώματα πρόσβασης και (β) να έχουν τα εργαλεία εκείνα που ενεργούν ανιχνευτικά αλλά και εποπτικά ώστε τέτοιες ενέργειες να καταγράφονται και να επιτρέπουν σε βάθος διερεύνηση.»

Για να ζητήσετε πληροφορίες ή παρουσίαση της λύσης Balabit IT Security Shell Control Box, παρακαλώ καλέστε μας στο 22255333 ή στείλτε email στο sales@phoenixpro.com .