Η εταιρεία TALOS Software & It ltd, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Kaspersky Lab για την ελληνική αγορά, ανακοινώνει την διάθεση των προϊόντων Kaspersky στα 130 καταστήματα Forthnet σε περισσότερες από 60 πόλεις της χώρας.

 

 

 

 

 

Η TALOS Software & It ltd,, ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί τον διανομέα που εισήγαγε, διανέμεινε και προώθησε πετυχημένα τα προϊόντα της KASPERSKY LAB, καθιερώνοντας το brand ως ένα από τα κορυφαία και απέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια της ελληνικής αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας η εταιρεία Forthnet, η οποία μέσω της υπηρεσίας Nova 3Play αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, θα διαθέτει στα καταστήματα της το προϊόν Kaspersky Internet Security Multi-Device  3-DT 1Y Bs Box. Το συγκεκριμένο προϊόν παρέχει προηγμένη προστασία στους χρήστες με χαρακτηριστικά όπως:

Kaspersky Internet Security Multi-Device  3-DT 1Y Bs Box

• Προστασία για PC, Mac υπολογιστές & συσκευές Android – με μία μόνο άδεια χρήσης

• Βραβευμένη προστασία της ιδιωτικότητας  και της ψηφιακής σας ταυτότητας

• Προσφέρει επιπλέον προστασία για online τραπεζικές συναλλαγές και αγορές και βοηθάει στην ασφαλή περιήγηση των παιδιών στο Internet