Η ΤΑΛΩΣ Ε.Σ.Π. Ε.Π.Ε. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της µε την KASPERSKY LAB , ως διανοµέας των προιόντων της, Home και Business.

 

 

 

 

 

Μετά από πολύµηνη διαπραγµάτευση, η ΤΑΛΩΣ Ε.Σ.Π. Ε.Π.Ε., κατέληξε σε συµφωνία µε την KASPERSKY LAB και συνεχίζει ως διανοµέας της, µε όλη τη γκάµα των προιόντων της, παρόλη την όποια παραπληροφόρηση και φηµολογία που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά.

Η ΤΑΛΩΣ Ε.Σ.Π. Ε.Π.Ε., ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί τον διανοµέα που εισήγαγε, διανέµεινε και προώθησε πετυχηµένα τα προϊόντα της KASPERSKY LAB, καθιερώνοντας το brand ως ένα από τα κορυφαία και απέσπασε ένα από τα µεγαλύτερα µερίδια της ελληνικής αγοράς.

Ο Διευθύνων Σύµβουλος της ΤΑΛΩΣ Ε.Σ.Π. Ε.Π.Ε. Κος Νικόλαος Μαρκόπουλος σχολίασε:

«Η ΤΑΛΩΣ Ε.Σ.Π. Ε.Π.Ε. κατάφερε παρά τις δυσκολίες και τα εµπόδια, που έπληξαν την εταιρεία εξαιτίας της κρίσης στην οποία έχει επέλθει η χώρα µας, να τα απορροφήσει, να ανασυνταχθεί και να έρθει σε συμφωνία µε την KASPERSKY LAB, για να συνεχίσει το έργο, το οποίο είναι αποκλειστικό δημιούργημα αυτής της συνεργασίας που ξεκίνησε από το 2008. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ µέρους όλων των εργαζοµένων µας, όλους τους συνεργάτες και το δίκτυο πωλήσεων µας το οποίο παρέµεινε πιστό και δίπλα µας αυτές τις δύσκολες µέρες. Σύντοµα θα ανακοινώσουµε τις αλλαγές των διαδικασιών και της τιµολογιακής πολιτικής µας».