Η νέα έκδοση του BackupAssist, 7.3 περιλαμβάνει το Direct Exchange Injection ένα νέο εργαλείο το οποίο κάνει ευκολότερη και γρηγορότερη την διαδικασία επαναφοράς αντικειμένων όπως email, επαφές επισυνάψεις, κ.α. από το Backup στον Exchange Server ακόμη και όταν είναι σε πλήρη λειτουργία.

Η Cortex I.T. Labs, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις backup για μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαθέτει από σήμερα την νέα έκδοση του εύκολου στην χρήση και οικονομικού λογισμικού BackupAssist για Windows Servers.

Επαναφορά με 3 κλικ

Με την έκδοση BackupAssist v7.3 η επαναφορά ενός email ή άλλου αντικειμένου του mail server είναι μια απλή διαδικασία. Όταν ο διαχειριστής βρει το χαμένο αντικείμενο στο Backup μπορεί να το επαναφέρει άμεσα στον Mail Server. Η όλη διαδικασία απαιτεί 3 κλικ και τα email του χρήστη είναι πάλι πίσω στο Outlook.

Ο Troy Vertigan Sales & Marketing Manager της εταιρείας δήλωσε, «Ως ηγέτιδα εταιρεία στο Backup για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γνωρίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες εταιρειών και οι IT Administrators θέλουν εύκολες και γρήγορες λύσεις για την προστασία των email τους, για αυτό το λόγω είμαστε μια από τις πρώτες εταιρείες που προσφέρουμε injection δυνατότητες στο Exchange 2013. Με την νέα έκδοση η διαδικασία αποκατάστασης των mailboxes ή ακόμη και ενός email που έχει διαγραφεί ή χαθεί γίνεται πολύ εύκολα.»

Το Direct Exchange Injection είναι λειτουργία του Exchange Granular Restore, Add-on της βασικής άδειας του BackupAssist της οποίας το κόστος ξεκινάει από τα 189.00€. Στις δυνατότητες περιλαμβάνονται File Replication, File Archiving, Rsync, drive imaging, Exchange και SQL Server backup.

Η Sales Effect www.sales-effect.gr διαθέτει ως επίσημος διανομέας τα προϊόντα BackupAsisist στην Ελλάδα και την Κύπρο, για πωλήσεις και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το +30 212 1005517 και με το sales@sales-effect.gr.

Μπορείτε να κατεβάσετε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών από το www.backupassist.com καθώς και το online whitepaper.