H Bitdeender Greece μας ενημερώνει για τις νέες δυνατότητες που θα προστεθούν στην cloud κονσόλα διαχείρισης Bitdefender GravityZone :

Email Security για κάθε email provider (περιλαμβανομένου του Office 365)– Πλέον ο οργανισμός σας μπορεί να επωφεληθεί από την πολυεπίπεδη προστασία για γνωστές και άγνωστες απειλές που προέρχονται από emails. Θα αποκλείονται εξ’ αρχής phishing μηνύματα μεγάλης κλίμακας, targeted επιθέσεις καθώς και μηνύματα απάτης.

Το GravityZone Email Security παρέχει προστασία  για όλες τις γνωστές email απειλές όπως SPAM, phishing επιθέσεις και μολυσμένα URLs. Διαθέτει επιπλέον καινοτόμες τεχνολογίες που του επιτρέπουν να ανιχνεύει και πιο sophisticated επιθέσεις όπως εξομοίωσης εταιρικών email με σκοπό την απάτη ή εντελώς νέων απειλών.
Το GravityZone Email Security θα είναι διαθέσιμο ως πρόσθετο σε όλες τις cloud λύσεις .

Network Attack Aefence – Η λειτουργία αυτή παρέχει ένα νέο επίπεδο προστασίας από επιθέσεις που εκμεταλεύονται ευπάθειες του δικτύου. Πλέον με την δικτυακή ασφάλεια θα παρέχεται αποτελεσματική προστασία από brute force επιθέσεις, password stealers και άλλων τέτοιου τύπου επιθέσεων πριν αυτές εκτελεστούν.
Η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις λύσεις χωρίς επιπλέον κόστος

Βελτιωμένες δυνατότητες πρόληψης – Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σημαντική άνοδος των πιο προχωρημένων απειλών που πέτυχαν σημαντικά χτυπήματα τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Η νέα άμυνα απέναντι σε fileless επιθέσεις προστατεύει τους οργανισμούς από επιθέσεις που γίνονται μέσω Power Shell ή command line εντολών πριν αυτές εκτελεστούν.
Η νέα αυτή λειτουργία θα παρέχεται χωρίς επιπλέον κόστος στις λύσεις Advanced Business Security, Elite και Ultra.
Με την βελτιστοποιημένη προστασία απέναντι στα exploits, η λίστα των exploits που θα αποκλείεται επεκτείνεται στο pre-execution στάδιο παρέχοντας προστασία από τα πρώτα στάδια μιας επίθεσης.
Η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσμη στις λύσεις Elite και Ultra χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι νέες EDR λειτουργίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την εταιρική ασφάλεια με τη νέα λειτουργία Live Response με την οποία οι IT Admins θα μπορούν να κάνουν remote login στα endpoints για περεταίρω έλεγχο ενώ ταυτόχρονα η νέα λειτουργία Anomaly Defence θα ελέγχει διαρκώς για ύποπτες συμπεριφορές
Οι λειτουργίες αυτές θα είναι διαθέσιμες στην λύση GravityZone Ultra.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ