H Alphabit A.E. (www.alphabit.gr) υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας ως επίσημος συνεργάτης της Belkasoft (belkasoft.com) για την εμπορική αντιπροσώπευση των προϊόντων Computer and Mobile Forensics.

H εταιρεία με έδρα το Χαλάνδρι διαθέτει τμήμα Ψηφιακών Ερευνών με Εργαστήριο Εγκληματολογικής Ανάλυσης Ψηφιακών Πειστηρίων που ειδικεύεται στην έρευνα κυβερνοεγκλημάτων πραγματοποιώντας έρευνες με ίδια μέσα και τεχνογνωσία. Στις έρευνες που πραγματοποιεί αξιοποιεί από καιρό εργαλεία της Belkasoft σε πραγματικές υποθέσεις.

Η Belkasoft LLC, που ιδρύθηκε το 2002, είναι παγκόσμιος ηγέτης στo χώρο των Digital Forensics, γνωστή για τα επιστημονικώς άρτια και ολοκληρωμένα εργαλεία ψηφιακής εγκληματολογικής ανάλυσης. Διαθέτοντας επιστήμονες στον τομέα της ψηφιακής εγκληματολογίας, της ανάκτησης δεδομένων και της αντίστροφης μηχανικής επικεντρώνεται στη δημιουργία τεχνολογικά προηγμένων και εύχρηστων προϊόντων για ερευνητές και αναλυτές ψηφιακών πειστηρίων, που κάνουν τη δουλειά τους ευκολότερη, ταχύτερη και πιο αποτελεσματική. Πελάτες της είναι υπηρεσίες επιβολής του Νόμου, εθνικοί στρατοί, ιδιωτικές επιχειρήσεις, υπηρεσίες πληροφοριών και εγκληματολογικά εργαστήρια σε περισσότερες από 130 χώρες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Belkasoft για την καταπολέμηση του κοινού εγκλήματος, των εγκλημάτων κατά των παιδιών, της διακίνησης ναρκωτικών, της κλοπής δεδομένων, της απάτης και άλλων εγκλημάτων, διαδικτυακών και μη.