Orthology – www.orthology.gr

Το GFI MailEssentials προστατεύει το email σας από ιούς και άλλες απειλές κακόβουλου λογισμικού, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες φιλτραρίσματος email και έως και πέντε προγράμματα σάρωσης προστασίας από ιούς. Με ποσοστό λήψης ανεπιθύμητων μηνυμάτων άνω του 99% και ελάχιστα ψευδώς θετικά, οι διαχειριστές IT μπορούν να είναι σίγουροι ότι το email της εταιρείας είναι ασφαλές. Το GFI MailEssentials δίνει τον έλεγχο στα χέρια του διαχειριστή και του χρήστη, μέσω ενός web based κεντρικό πίνακα ελέγχου διαχείρισης και αναφορών των email. 

Το GFI MailEssentials είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις:

  • Unified Protection Edition: Πλήρης λύση, η οποία διατηρεί το email απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα μηνύματα και προστατεύει το δίκτυο από ιούς και άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα-απειλές.
  • Anti-spam Edition: Προστασία που διατηρεί το email απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα μηνύματα και αποκλείει το ηλεκτρονικό “ψάρεμα” ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • EmailSecurity Edition: Πολυεπίπεδη ασφάλεια που προστατεύει το δίκτυο από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα.

 

Λειτουργίες διαθέσιμες στην έκδοση Anti-spam:

  • SpamRazor: Καταργεί ανεπιθύμητα μηνύματα email με βάση τη ‘φήμη’ του email, το δακτυλικό αποτύπωμα μηνυμάτων και την ανάλυση περιεχομένου
  • Anti-phishing: Αποκλείει τα email που περιέχουν συνδέσμους που οδηγούν σε γνωστούς ιστότοπους phishing ή τυπικές λέξεις-κλειδιά ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Οι μηχανές προστασίας από ιούς Kaspersky, Sophos και Cyren είναι προαιρετικοί. Το GFI MailEssentials μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και πέντε μηχανές προστασίας από ιούς για να σαρώσετε εισερχόμενα email και να ανταποκριθείτε στις απειλές.

Διαθέσιμες δυνατότητες στην Έκδοση Ασφαλείας Email:

  • Avira antivirus: Προστατεύει τα δεδομένα από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των ransomware, Trojans και spyware με πολύ μικρό αντίκτυπο στην απόδοση.
  • BitDefender antivirus: Ένας πολύ γρήγορος και ευέλικτος μηχανισμός προστασίας από ιούς που αναγνωρίζει και σαρώνει ένα ευρύ φάσμα είδους αρχείων για τη διασφάλιση μηνυμάτων χωρίς ιούς.
  • Trojan και Executable Scanner: Σαρώνει Trojan και κακόβουλα εκτελέσιμα αρχεία. Απομονώνει κάθε ύποπτη δραστηριότητα που εκτελείται, όπως πρόσβαση σε ένα modem, πραγματοποίηση συνδέσεων δικτύου ή πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεων.
  • Αυτόματη αφαίρεση HTML scripts: Προστατεύει από επιθέσεις που ξεκίνησαν από συνδέσμους στο μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.
  • Email Exploit Engine: Αποκλεισμός ενσωματωμένων exploits σε ένα email που μπορεί να εκτελεστεί στο μηχάνημα του παραλήπτη.
  • Οι μηχανές προστασίας από ιούς Kaspersky, Sophos και Cyren είναι προαιρετικοί. Το GFI MailEssentials μπορεί να χρησιμοποιεί έως και πέντε μηχανές προστασίας από ιούς για να σαρώσετε εισερχόμενα email και να ανταποκριθείτε στις απειλές.

Διαθέσιμα χαρακτηριστικά σε όλες τις εκδόσεις:

  • Προηγμένο φιλτράρισμα περιεχομένου – Πλήρης υποστήριξη Unicode – Έλεγχος πολλαπλών GFI MailEssentials servers από την ίδια κονσόλα –  Υποστήριξη εικονικών περιβαλλόντων.