Πάρτε μέρος στο 44CON Training στο Λονδίνο 3 με 5 Δεκεμβρίου και εκπαιδευτείτε  στον Docker & Kubernetes.

Το International Cyber Security Institute σας προσκαλεί σε τριήμερη πρακτική εκπαίδευση που θα λάβετε γνώσεις, τεχνικές και εργαλεία για επιθέσεις Docker & Kubernetes.

To 44CON είναι ένα συνέδριο αφιερωμένο στην Ασφάλεια Πληροφοριών που πραγματοποιείται στο Λονδίνο και είναι σχεδιασμένο να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση και ενημέρωση νέων τεχνολογιών για τους επαγγελματίες του χώρου.

Το Docker και το Kubernetes έχουν αλλάξει το παιχνίδι στην ανάπτυξη εφαρμογών με σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του διαδικτύου. Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Docker ή το Kubernetes, πρέπει να έχετε επίγνωση των πιθανών ζητημάτων ασφαλείας και των τεχνικών για την ασφάλεια των “containers”.

Το Docker και το Kubernetes προσφέρουν ευκολία ανάπτυξης και διαχείρισης όταν είναι κατάλληλα ασφαλισμένα. Όταν δεν ασφαλίζονται σωστά, παρέχουν αυτό που περιγράφεται καλύτερα ως “αυθαίρετη απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα” (arbitrary remote code execution)

Το  International Cyber Security Institute, (ICSI),είναι μια διαπιστευμένη και πιστοποιημένη με ISO 27001 εταιρεία παροχής συμβουλών και εκπαίδευσης για την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων με έδρα το Bletchley Park Science and Innovation Centre. Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στη συμμόρφωση και ασφάλεια των ψηφιακών συστημάτων καθώς επίσης την επιμόρφωση και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων σε θέματα πληροφορικής και κυβερνοασφάλειας. Παρέχουμε πιστοποιήσεις για διάφορα επίπεδα κυβερνοασφάλειας από τον απλό χρήστη έως το ανώτερο στέλεχος κυβερνοασφάλειας.

Ο ομιλητής Κώστας Σενέκκης είναι  Σύμβουλος Ασφάλειας της ICSI UK και έχει πραγματοποιήσει Penetration tests σε πολλές χώρες, ηγείται της ομάδας δοκιμών Penetration και είναι είναι παθιασμένος με την ασφάλεια των συστημάτων Linux. Κατέχει πιστοποιήσεις όπως CREST CRT, RHCE και RHCI και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και σεμινάρια στο CrestCon και το BSides.

Κρατήστε θέση στο παρακάτω σύνδεσμο https://44con.com/44con-training/securing-docker-and-kubernetes/ για το νέο σεμινάριο της ICSIs στο Novotel London West, Hammersmith στις 3-5 Δεκεμβρίου 2019

Για  οτιδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την ICSI HELLAS στο 211 411 44 22.