Η Thales Data Protection On Demand (DPoD) είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε τεχνολογία Cloud και η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης κλειδιών και κρυπτογράφησης μέσω ενός marketplace. Η λύση DPoD είναι πολύ απλή, πιο οικονομική και πιο εύκολη στη διαχείριση, επειδή δεν υπάρχει η ανάγκη αγοράς ή συντήρησης συσκευών. Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο προστασίας που χρειάζεστε, να αυξήσετε το επίπεδο ασφαλείας και να λάβετε αναφορές χρήσης σε λίγα λεπτά.

Παραδείγματα εφαρμογής του DPoD είναι τα κλειδιά των ψηφιακών υπογραφών, των βάσεων δεδομένων, του Microsoft CA και των Windows CA. Με την Thales DPoD, η CL8 προσφέρει απρόσκοπτες λύσεις σε πελάτες, παρόχους υποδομών υψίστης σημασίας όπως είναι οι τράπεζες, οι τηλεπικοινωνίες, οι κυβερνητικές υπηρεσίες, οι εταιρείες κοινής ωφέλειας και άλλες βιομηχανίες ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις ταυτοποίησης προσώπων, εντοπισμού αντικειμένων και της διασφάλισης των δεδομένων.

Η CL8 διευρύνει επίσης τη σχέση της με την Thales ξεκινώντας μια συνεργασία για παροχή υπηρεσίας κρυπτογράφησης δεδομένων σε επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα διαχείρισης κλειδιών της Thales. Η αποτελεσματική και συμβατή με τη νομοθεσία προστασία δεδομένων παρέχεται με την εφαρμογή μιας ισχυρής μεθόδου κρυπτογράφησης καθώς και με την προστασία των δεδομένων με ένα σύστημα διαχείρισης κλειδιών ικανό να προστατεύει την κρυπτογράφηση καθ’ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των δεδομένων. Η νέα υπηρεσία ανήκει στο χαρτοφυλάκιο προστασίας δεδομένων της CL8 και είναι διαθέσιμη στους πελάτες για την προστασία των δεδομένων τους τόσο σε φυσικό περιβάλλον (on premises) όσο και σε hybrid και multi-cloud περιβάλλον.

Στην CL8, συνδυάσαμε την πιο αναγνωρισμένη πλατφόρμα προστασίας δεδομένων του κλάδου, με την εμπειρία μας και την υποστήριξη 24/7/365 για να δημιουργήσουμε την απόλυτη λύση προστασίας δεδομένων για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@cl8.com ή στο +357 25022900.