Η Βουλγαρία για ακόμα μια φορά φιλοξενεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών στα Βαλκάνια.

 

 

 

 

 

Η 7η Έκθεση Balkan Entertainment and Gaming Expo (BEGE Expo ) που θα λάβει μέρος στις 21 & 22 Οκτωβρίου 2014 στη Εκθεσιακό κέντρο INTER EXPO CENTER στη Σόφια, θα συγκεντρώσει και φέτος τους κορυφαίους κατασκευαστές, χειριστές και εκπροσώπους της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών.

Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες και προσφέρει ευκαιρίες για εμπορικές συμφωνίες και παρουσιάσεις νέων προϊόντων για τον κλάδο της ψυχαγωγίας και των τυχερών παιχνιδιών καθώς και προϊόντα τεχνολογίας για την βελτιστοποίηση των διαδικασιών λειτουργίας, διαχείρισης και ελέγχου. Οι κλάδοι που εκπροσωπούνται περιλαμβάνουν προϊόντα και υπηρεσίες για ξενοδοχεία, κέντρα ψυχαγωγίας, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, μπαρ, καζίνο κ.α. καθώς και συμπληρωματικά προϊόντα από τους κλάδους του marketing, των ψηφιακών τεχνολογιών, των φορητών εφαρμογών, των συστημάτων ελέγχου και ασφάλειας, των αυτόματων πωλητών κ.α.

Η έκθεση BEGE Expo προσκαλεί τους κατασκευαστές, προμηθευτές, χειριστές και εκπροσώπους των κλάδων που σχετίζονται με τη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τεχνολογίες στη αγορά και να κάνουν πολύτιμες επαγγελματικές γνωριμίες. Η έκθεση κατέχει εξέχουσα θέση στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης, στηρίζοντας τη βιομηχανική ανάπτυξη στην περιοχή και δίνοντας την ευκαιρία σε κατασκευαστές και διανομείς να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες και να προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ανατολικής Ευρώπης. Παραδοσιακά, το Συνέδριο Eastern European Gaming Summit (EEGS) θα διεξαχθεί στις 20-21 Οκτωβρίου 2014, παράλληλα με την Έκθεση BEGE Expo (www.eegamingsummit.com)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής ως εκθέτες ή χορηγοί στην BEGE Expo 2014, επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο στα τηλ.: + 359 2 812 9 481 και + 359 2 812 9 474

E-mail: info@balkangamingexpo.com

Web: http://www.balkangamingexpo.com