Οι ανατροπές της Πληροφορικής του αύριο σε ένα συνέδριο – πρόκληση του σήμερα

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα εποχή του επιχειρείν έχει ήδη έρθει. Μπορεί η κρίση να μας καθυστερεί στο να το αντιληφθούμε αμέσως, αλλά μια επικοινωνία ή ένα βλέμμα στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αγορές, αρκεί για να διαπιστώσουμε ότι η ψηφιακή εποχή έφτασε. Οι αλλαγές είναι τεράστιες οι δε προκλήσεις μεγαλύτερες και ανατρεπτικές. Οι επιλογές είναι ελάχιστες και καθοριστικές. Ή ακολουθούμε τις προκλήσεις και προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα ή μένουμε στατικοί και αποκλεισμένοι στο περιθώριο.

Όλα αυτά θα συζητηθούν στο 4ο ετήσιο συνέδριο του Hellenic CIO Forum, που λειτουργεί στο πλαίσιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής & Επικοινωνιών της ΕΕΔΕ, με θέμα «Driving Digital Business», όπου ανώτατα στελέχη πληροφορικής (Chief Information Officers) θα ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές με ανώτατα στελέχη μάρκετινγκ (Chief Marketing Officers), στην πιο ανατρεπτική συζήτηση για το χώρο της πληροφορικής με το βλέμμα στο μέλλον και το τι πρέπει να κάνουμε, όχι μόνο για να πετύχουμε αλλά κυρίως για να διεκδικήσουμε μια θέση στους πρωτοπόρους της αγοράς.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει επίσης δύο ξένους διακεκριμένους ομιλητές, τον Freddy Van den Wyngaert, VP, CIO της Agfa Gevaert και Πρόεδρο του EuroCIO Association και τον Christian Villumsen, Head of Group Business Analysts της Saxobank, οι οποίοι με τις ομιλίες, τη γνώση τους και την εμπειρία τους, θα μεταφέρουν τη δική τους ευρωπαϊκή οπτική για την ψηφιακή επιχείρηση.

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic, απευθύνεται στους CIOs των μεγαλύτερων εταιριών και οργανισμών στην Ελλάδα.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες: Accenture, EY, IBM, Oracle Hellas, Sap Hellas και SAS. Υποστηρικτές: Xerox Hellas, Unisystems με τη συνεργασία της EMC, Hellas Online, Qlikview Hellas, ITWay Hellas S.A., McAfee, Redhat, Tufin, Check Point, RSA, AtollImpressions – Akamai Partner, TARGIT. Χορηγοί επικοινωνίας: Adbusiness, COM Business, Manager. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: Advertising.gr, BusinessNews.gr. Τηλεοπτικός χορηγός: SBC

Πληροφορίες: http://www.eede.gr/uploads/files/cio_forum_digital_business_110215.pdf