Η PeS Cybersecurity αξιοποιεί την καινοτόμο πλατφόρμα της CrowdStrike για να προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες λύσεις, ικανές να καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της.

Pes Cybersecurity
www.pes-cybersecurity.gr/

 

 

 

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, έχει επιβάλλει μια αναγκαία μετάβαση από την παθητική αντιμετώπιση στην ενεργητική προστασία. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, συνεπικουρούμενη από τον αναγκαίο ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη πολυπλοκότητα των ΙΤ, ΙοΤ και ΟΤ υποδομών, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για κακόβουλες επιθέσεις. Με τον αριθμό των συσκευών που συνδέονται στο διαδίκτυο να αυξάνεται συνεχώς και με τις κυβερνοεπιθέσεις να γίνονται περισσότερες και πιο εξειδικευμένες, αυξάνεται κατακόρυφα ο βαθμός δυσκολίας για ασφαλή πλοήγηση των χρηστών στο εργασιακό περιβάλλον.

Η PeS Cybersecurity και οι προηγμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας 

Η PeS Cybersecurity είναι ένας νεοσύστατος οργανισμός, που συστήθηκε στην ελληνική αγορά «ως η εταιρία που έλειπε», με αποκλειστική δέσμευση να προσφέρει αναβαθμισμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας.

Γιατί η PeS Cybersecurity ήταν η εταιρία που έλειπε στον χώρο της κυβερνοασφάλειας;

Με μια πρόταση, γιατί συνδυάζει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά, την εμπειρία και την καινοτομία.

Η εμπειρία πηγάζει από την μοναδική συνεργασία μεταξύ της Pylones Hellas και της κυπριακής e-Safe Solutions, η μία με 26 και η άλλη με 17 χρόνια παρουσίας σε Ελλάδα, Κύπρο και ευρύτερα χώρες του εξωτερικού. Ειδικότερα, η PeS Cybersecurity αντλεί solution architects, presales και professional services μηχανικούς από τις Pylones και e-Safe Solutions. Άρα το πρώτο πράγμα που φέρνει στην ελληνική αγορά είναι το πλήθος των έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών, σε αντίθεση με τα υποστελεχωμένα τμήματα των υφιστάμενων solution & service providers που δεν προσφέρουν σωστή και έγκαιρη υποστήριξη στους πελάτες τους, Το ίδιο πρόβλημα συναντάται και στα αντίστοιχα τμήματα των τελικών πελατών, που δεν έχουν το απαραίτητο σε πλήθος και τεχνογνωσία δυναμικό, ικανό να ανταπεξέλθει σε αυτό το πολύπλοκο οικοσύστημα λύσεων που υπάρχει σε κάθε οργανισμό πράγμα που καθιστά απαραίτητη την εξωτερική υποστήριξη από τον συνεργάτη.

Επίσης, εισάγει καινοτόμα και χρηστικά εργαλεία, πέρα από τις commodity λύσεις που ήδη μπορεί να βρίσκονται εγκατεστημένες στο περιβάλλον ενός οργανισμού. Όλοι οι οργανισμοί έχουν ήδη εντάξει μια σειρά από security controls που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο επιλύουν ζητήματα ασφάλειας σε ένα πρώτο επίπεδο. Εμείς ερχόμαστε σε δεύτερο χρόνο, απευθυνόμενοι σε matured οργανισμούς για να προσφέρουμε:

  • είτε το δεύτερο επίπεδο ασφάλειας με καινοτόμες λύσεις που λύνουν ξεχωριστά προβλήματα όπως secure enterprise browser, continuous vulnerability assessment, virtual patching και fraud prevention
  • είτε ουσιαστική προστιθέμενη αξία, ως ο έμπιστος σύμβουλος για τον πελάτη μας, σχεδιάζοντας λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.

Η επανάσταση στην προστασία σε επίπεδο endpoint από την CrowdStrike

Σε συνέχεια των ανωτέρω, η PeS Cybersecurity διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών στον χώρο της κυβερνοασφάλειας, όπου προσαρμόζει και ενσωματώνει τις λύσεις τους στους πελάτες της μέσω της έμπειρης ομάδας μηχανικών που διαθέτει. Μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες της, είναι αυτή με την πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, την CrowdStrike.

Η CrowdStrike αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία στον χώρο της κυβερνοασφάλειας και του incident response, εξειδικευμένη στην παροχή προστασίας της τερματικής συσκευής, του χρήστη και των δεδομένων και των εφαρμογών που αυτός χρησιμοποιεί. Από την ίδρυσή της το 2011, η CrowdStrike δίνει μεγάλη έμφαση στην εκμετάλλευση των δεδομένων ασφαλείας μέσω μίας data-centric στρατηγικής, με σκοπό την αποτελεσματική καταπολέμηση των κυβερνοαπειλών.

H single-agent πλατφόρμα της CrowdStrike

Η καινοτόμος, single-agent πλατφόρμα της CrowdStrike αντιπροσωπεύει την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα, συνδυάζοντας όλα τα δεδομένα και τις βέλτιστες πρακτικές προστασίας σε μία cloud κονσόλα διαχείρισης.

Χαρακτηριστικά:

  1. Το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτής της single-agent πλατφόρμας είναι ότι από την πρώτη στιγμή που γίνεται η εγκατάσταση δεν απαιτούνται άλλου είδους επιπρόσθετες χρονοβόρες εργασίες. Όλα τα απαραίτητα δεδομένα ενσωματώνονται στην πλατφόρμα και όλες οι εργασίες γίνονται αυτόματα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αποτελεσματική διαχείριση των συστημάτων ασφαλείας και μειώνοντας κατακόρυφα τον χρόνο αποκατάστασης αλλά και τις επικείμενες δυσκολίες που παρουσιάζουν τα μεμονωμένα συστήματα ασφαλείας.
  1. H πλατφόρμα διαθέτει έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου και αυτοματοποιημένες διαδικασίες εργασίας, επιτρέποντας στους διαχειριστές να ελέγχουν όλες τις διεργασίες από ένα κεντρικό σημείο. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών και βελτιώνει την απόκριση σε επείγουσες καταστάσεις.
  1. Εύκολη επεκτασιμότητα. Σχεδιάστηκε με τρόπο που μπορεί να υποστηρίξει νέες λειτουργίες, εφαρμογές και τεχνολογίες, ακόμη και λύσεις από διαφορετικούς παρόχους, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού και τις διαρκείς αλλαγές και εξελίξεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Η πλατφόρμα συνδυάζει την εμπειρία και την τεχνογνωσία των μηχανικών της CrowdStrike με τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη. Το αποτέλεσμα είναι μία ολοκληρωμένη, single-agent πλατφόρμα, που προσφέρει εξασφαλισμένη προστασία των δεδομένων χωρίς να απαιτείται περαιτέρω ενέργεια από τον χρήστη.

Η PeS Cybersecurity, ως ο επίσημος και εξειδικευμένος συνεργάτης της CrowdStrike στην Ελλάδα, δεσμεύεται να παρέχει τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις της, παρέχοντας τη βέλτιστη λειτουργία της single-agent πλατφόρμας της CrowdStrike.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PeS Cybersecurity στο https://pes-cybersecurity.gr/