Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση, το πρόσφατα ανακοινωμένο F-Secure Internet Security™ 2012 προσφέρει την καλύτερη προστασία της αγοράς
 Τώρα διαθέσιμο στην αγορά, το F-Secure Internet Security™ 2012 παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για υπολογιστές και τη διαδικτυακή ζωή, συνοδευόμενο από  μια ομαλή εμπειρία για το χρήστη. Ως μια βελτιωμένη έκδοση της προκατόχου* νικήτριας λύσης, το F-Secure Internet Security 2012 συνδυάζει τις ηγετικές τεχνολογίες του κλάδου με σκοπό μια εξελιγμένη και σύνθετη άμυνα απέναντι στο πλήρες εύρος των σύγχρονων malware απειλών.
 Ο Perttu Tynkkynen, διευθυντής Direct Consumer Business και Marketing της F-Secure σχολιάζει: “Τη περασμένη χρονιά το F-Secure Internet Security 2011 κέρδισε το βραβείο του Προϊόντος της χρονιάς των AV-Comparatives. Με το F-Secure Internet Security 2012 έχουμε κρατήσει το πήχη ψηλά, περαιτέρω βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη και αναβαθμίζοντας τις τεχνολογίες που κρατούν τους πελάτες μας ασφαλείς όταν βρίσκονται στο διαδίκτυο. Η προστασία μας απέναντι στις απειλές είναι τώρα ακόμα ταχύτερη.”
 To F-Secure Internet Security 2012 είναι εύκολο στη χρήση και το νέο Launch pad παρέχει άνετη πρόσβαση σε όλα τα μέρη της λύσης. Όλες οι ρυθμίσεις ασφάλειας για την online παρουσία πλέον προσωποποιούνται για κάθε χρήστη. Σας βοηθάνε να απολαμβάνετε το διαδίκτυο στο μέγιστο βαθμό, είτε αυτό αφορά σερφάρισμα, μοιρασμός περιεχομένου ή κοινωνική δικτύωση. Η Προστασία Πλοήγησης αποτρέπει τη πρόσβαση σε ανασφαλείς ιστότοπους που προσπαθούν να μολύνουν τον υπολογιστή με κακολογισμικό. Ο Γονικός Ελεγχος προστατεύει τα παιδιά από ακατάλληλο περιεχόμενο διαδικτύου και την υπερβολική χρήση του υπολογιστή χάρη στις λειτουργίες Φιλτραρίσματος Ιστοσελίδων και του Χρονοδιακόπτη.
 
Ισχυρή τεχνολογία
Το F-Secure Internet Security 2012 εφαρμόζει  ένα πλήρες οπλοστάσιο από εξελιγμένες τεχνολογίες για την καταπολέμιση των σύγχρονων πολύπλοκων απειλών κακολογισμικού, διατηρώντας τις επιπτώσεις στην κατανάλωση μνήμης και στην επίδοση του υπολογιστή στο ελάχιστο. Στις τεχνολογικές βελτιώσεις περιλαμβάνεται ο DeepGuard 4 με την έξυπνη παρακολούθηση εφαρμογών. Η απόδοση τόσο της σάρωσης δια χειρός και σε πραγματικό χρόνο, όσο και των ικανοτήτων απομάκρυνσης κακολογισμικού έχουν βελτιωθεί.
 Η F-Secure είναι γνωστή για τη γρήγορη απόκριση της απέναντι σε νέες απειλές ασφάλειας. Με το F-Secure Internet Security 2012 ‘η ταχύτητα είναι ακόμα ταχύτερη’ χάρη στο βελτιωμένο αυτοματισμό δειγμάτων malware. Το δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο βασιζόμενο στο σύνεφο παρέχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με την φήμη ιστοσελίδων και αρχείων, ούτως ώστε επιβλαβείς ιστοσελίδες και αναδυόμενες απειλές μπορούν να αναγνωριστούν ταχύτατα και με ακρίβεια.
 Αποφύγετε λογαριασμούς περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας όταν πλοηγείστε
Ως νέο χαρακτηριστικό, το F-Secure Internet Security 2012 προστατεύει από ανεπιθύμητους λογαριασμούς περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας, όταν πλοηγείστε με διαφορετικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με έναν υπολογιστή με Windows 7. Αυτόματα βελτιστοποιεί τη χρήση κινητών ευρυζωνικών δικτύων όταν χρησιμοποιείτε το δίκτυο του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ή το δίκτυο του παρόχου περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας για να αποτρέψει τα ανεπιθύμητα φουσκώματα λογαριασμών που σχετίζονται με τη χρήση 3G mobile broadband.
 
 Τα κύρια χαρακτηριστικά του F-Secure Internet Security 2012
•  Ολοκληρωμένη προστασία από ιούς και spyware
•  Τείχος προστασίας για τη πρόληψη των επιθέσεων από hackers
•  Μπλοκάρισμα spam και phishing emails
•  Προστασία από κλοπή προσωπικής ταυτότητας
•  Προστασία από ανεπιθύμητους λογαριασμούς περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας
•  Προστασία πλοήγησης που αναγνωρίζει μη ασφαλείς ιστοσελίδες
•  Γονικός έλεγχος που προστατεύει τα παιδιά σας ενώ βρίσκονται στο διαδίκτυο
•  Προσωπικές ρυθμίσεις για κάθε χρήστη
 Η F-Secure παρέχει σε όλους τους υπάρχοντες πελάτες τη δωρεάν μετάβαση στο  F-Secure Internet Security 2012 από τις 25 Οκτωβρίου: http://www.f-secure.com/en/web/home_global/protection/internet-security/overview
 
 *Το F-Secure Internet 2011 κέρδισε το βραβείο “Προϊόν της χρονιάς” από την AV-Comparatives, ένας ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών ο οποίος αναλύει τα κυριότερα antivirus προϊόντα της αγοράς.
 
F-Secure – Προστατεύοντας το αναντικατάστατο
 Ενώ εσείς επικεντρώνεστε σε αυτό που είναι για σας σημαντικό, εμείς φροντίζουμε να είστε προστατευμένοι και ασφαλείς on line είτε χρησιμοποείτε ένα υπολογιστή είτε ένα smartphone. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες διαμέσω πάνω από 200 παρόχους παγκοσμίως και εμπιστευόμενες σε εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις. Με έτος ίδρυσης το 1988, η F-Secure είναι εγγεγραμμένη στο NASDAQ OMX Helsinki Ltd. f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure
 
 Στην Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες των Βαλκανίων, η F-Secure Corporation αντιπροσωπεύεται από την Inter Engineering.
 
Για επικοινωνία:
Inter Engineering
Τηλ. 2410-670030
Fax 2410-670006
E-mail: info@inter-datasecurity.com
Website: www.inter-datasecurity.com