Η McAfee, κομμάτι της Intel Security και η AlfaVAD, Value Added Solutions Distributor, ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία διανομής.

 

 

 

 

 

 

H εταιρία AlfaVAD που ειδικεύεται στους τομείς IT Security, Data Protection & Recovery, Virtualization και Open Source σε φυσικά, εικονικά και cloud περιβάλλοντα θα διανέμει στο δίκτυο των συνεργατών της στην Ελλάδα και την Kύπρο, το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της McAfee , εμπλουτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της, με κορυφαίες  λύσεις γύρω από την ασφάλεια.

 

« Η συνεργασία μας με την AlfaVAD προκύπτει μέσα από την υιοθέτηση κοινών στόχων και στρατηγικών, προκειμένου παρέχουμε στους πελάτες μας προηγμένες λύσεις ασφάλειας βασισμένες στην πιο καινοτόμα τεχνολογία» δηλώνει ο Philippe Lacroix, Channel Regional Director της McAfee για τη Νότια Ευρώπη.

 

Η McAfee είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της ασφάλειας. Οι  λύσεις της ενσωματώνουν antimalware, antispyware και antivirus λογισμικό , προσφέροντας απαράμιλλη προστασία σε πραγματικό χρόνο, με αποτέλεσμα ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο προστασίας.  Έτσι διασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία κάθε οργανισμού, καθώς προλαμβάνεται η απώλεια των εταιρικών δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα υλοποίησης πολιτικών ασφάλειας και προτύπων συμμόρφωσης που επιβάλλουν οι εκάστοτε εταιρικές διαδικασίες ενώ ταυτόχρονα βοηθάνε τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους.

 

« Η McAfee παρέχει δυναμικές και αποδεδειγμένες λύσεις ασφάλειας, που προστατεύουν συστήματα και δίκτυα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δημόσιου Τομέα όλων των μεγεθών αλλά και του Δημόσιου Τομέα», αναφέρει ο κ. Θάνος Γκανάς Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVAD και συνεχίζει « Με τη συνεχή δέσμευση της στην καινοτομία, η McAfee μας δίνει το πλεονέκτημα να προσφέρουμε στο κανάλι μας την πιο ισχυρή λύση ασφάλειας ενισχύοντας επιπλέον την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των συστημάτων των πελατών τους.»