Η BitDefender, η διεθνώς βραβευμένη εταιρία λύσεων ασφάλειας,είναι πλέον επίσημος συνεργάτης της ITU. Η ITU-IMPACT, International Telecommunication Union (ITU) είναι ο εξειδικευμένος οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών,που ασχολείται έναντι των απειλών του κυβερνοχώρου.

Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει την ικανότητα που έχει το βραβευμένο Antivirus προϊον της Bitdefender, να εξολοθρεύει όλες τις απειλές και να προστατεύει από όλες τις επιθέσεις.

Η Bitdefender με τη συνεργασία αυτή, συμβάλει περαιτέρω στην παγκόσμια προσπάθεια για την καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο σε διεθνές επίπεδο, με έμφαση στην εκ των προτέρων προειδοποίηση της απειλής και στην προηγμένη ανίχνευση απειλών.

Η παγκόσμια συνεργασία σήμερα ITU-IMPACT αποτελείται πάνω από 200 βιομηχανίες, περιλαμβάνοντας την ακαδημαϊκή κοινότητα και διεθνείς οργανισμούς που εκτείνονται σε όλες τις ηπείρους. Αυτή η παγκόσμια συμμαχία επιδιώκει να συμβάλει στη βελτιστοποίηση της διεθνούς νομοθεσίας, στην ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο και να αναπτύξει νέες στρατηγικές ενάντια στις απειλές στον κυβερνοχώρο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ένταξη μας στον οργανισμό ITU-IMPACT. Μας δίνει την ευκαιρία να βελτιστοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας και να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την εμπειρία μας. Επιπλέον, ελπίζουμε η προσπάθεια μας αυτή να εμπνεύσει παράγοντες του ιδιωτικού τομέα να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας», δήλωσε ο Catalin Cosoi, Chief Strategic της Bitdefender.

Τα προϊόντα και λύσεις της Βitdefender διατίθενται στην Ελληνική αγορά από την ΑlfaVAD, επίσημο διανομέα λύσεων ασφάλειας λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, καθώς και για μεμονωμένους χρήστες